Tilbage til forsiden
Lagt på Nettet  2010 af Redaktionen
 


197,5 millioner kroner! Så mange penge mangler der pludselig i Helsingørs Kommunes kasse i 2010 og 2011. Den besked fik borgmester Johannes Hecht-Nielsen(V) sent torsdag aften.

Helsingør Kommunes centralforvaltning begik med fuld opbakning fra byrådets flertal i 2007 og 2008 en budgetbrøler af gigantiske dimensioner. Det skete, da man valgte at benytte sig af en selvbudgetteringsmodel i stedet for en statsgaranteret budgetteringsmodel.

Dette valg betød, at Helsingør Kommune i første omgang modtog alle skatteindtægter og indtægter fra udligning og bloktilskud ud fra budgettet. Beløbene blev først reguleret på baggrund af de faktiske tal tre år senere.

 

Imidlertid var der slet ikke budgetteret med udgifter i forbindelse med efterreguleringen. Det kommer til at koste samlet set 197,5 millioner kroner i 2010 og 2011.

Oplysningen kommer som en meget ubehagelig overraskelse for borgmester Johannes Hecht-Nielsen(V), der netop i disse dage er i færd med at samle flertal for et budget med besparelser i størrelsesordenen 140 millioner kroner.

- Jeg blev ringet op af kommunaldirektøren torsdag aften, og ingen har vist noget før i forgårs, siger borgmester Johannes Hecht-Nielsen(V).

Han indkaldte fredag Økonomiudvalget til ekstraordinært møde, hvor den nye regning var eneste punkt på dagsordenen.

Her talende billeder : 
 

KORRUPTION?

MAGTMISBRUG?
 
Tidligere Borgmester Per Tærsbøl er den skyldige ! - Hvad sagde Kronborglisten i valgkampen i 2005 og 2009 ?
 
 
Borgmesteren_med_keade.jpg
    Borgmesteren - STILLE  !

 

Tilbage til forsiden klik her eller på logo
TopLogo