Time: 23:59:21
Tilbage til forsiden

Lagt  på af  Redaktionen :

Kronborglisten har modtaget denne sag fra en familie i Københavns Kommuen : 


                                         
    

                                              NY ERKLÆRING - Klik her engelsk :
Vedr. manglende § 38 undersøgelser i kommunerne angående tvangsfjernelser.


Klik her for at læse mere.
Kronborglisten har modtaget denne sag 
fra en familie i Københavns Kommuen:
                                     

Hej Lisbeth, har bare lige fjernet navne, cpr. nr. da det ikke behøver at være der.

----Oprindelig meddelelse----
Fra: gunner.oedum@dadlnet.dk
Dato: 31/05/2006 00:19
Til: "Flotfriskpige"
Emne: Erklæring

 

   *Speciallæge*

 

Gunner Ødums klinik

Speciallæge i almen medicin og Klassisk Homøopat.


 


 

Gunner Ødum
Speciallæge i almen medicin
Klostervej 11, 9480 Løkken
www.gunneroedum.dk

 

Vedr. familien
x

                                                                                       Løkken den 31.5.06

 

 

Vedr.: varetægtsfængsling i forbindelse med påstået vold ?kaldet Shaken Baby Syndrom - overfor sin datter.

 

Shaken Baby Syndrom er opfundet af et par amerikanske læger ? husker ikke deres navne en gang i 70 erne, hvor de påstod, at forældre ? oftest faderen kunne forvolde indre blødninger i hjernen ved at ruske dem voldsomt. De kom formentlig frem til den konklusion ved at obducere døde børn, hvor man ikke fandt ydre tegn på vold, men derimod indre blødninger i hjernen. Hvordan kan sådan noget opstå? Ja formentlig ved at ruske meget voldsomt i en lille irriterende møjunge. Hvad sker ved at ruske i et barn? Ja vil tro, det værste, der kunne ske, var en læsion af nakken. En blødning inde i hovedet kan kun fremkomme ved direkte slag mod hjernen.

Den egentlige årsag ligger en helt andet sted, nemlig den kemiske gift lægerne sprøjter direkte ind i kroppen på et lille spædbarn ? første gang, når det er 3 mdr. gammel. Dette kan hos nogle følsomme disponerede børn fremkalde chok eller stress hos spædbarnet. Fænomenet stress er meget brugt i dag og blev så vidt jeg ved første gang beskrevet af en canadisk læge og endocrinolog Hans Selye (1907 ? 1982) allerede tilbage i 30 erne. I forbindelse med stress aktiveres binyrerne og hormonerne derfra og dette kunne blandt mange andre symptomer fører til blødninger i hjernen.

I aktuelle tilfælde med datteren her, der omkring 14. marts pludselig holder op med at trække vejret, som man bl.a. ser ved vuggedød er den mest sandsynlige årsag hertil, det stress hun mere eller mindre har haft siden hendes første vaccination omkring 17. januar, hvor hun får 1. DiTeKiPol-Hib.

At spædbørn kan reagere både 2 og 3 mdr. efter en vaccination med ophør af vejrtrækning er dokumenteret af Viera Scheibner i hendes forsøg undersøgelse af årsag til vuggedødsfald. Dette kan læses i hendes bog  ?Vaccination?, som datterens mor har et eksemplar af.

At vaccinationsskader er et ikke accepteret fænomen i Danmark ses ikke mindst i forbindelse med Lone Hertz og Aksel Strøbys søn Thomas, der blev alvorlig hjerneskadet efter en Tripplevaccination (DPT) i midten af 60 erne. Dette tilfælde er aldrig officielt blevet anerkendt som en vaccinationsskade.

Det skal også med at datterens mor som barn selv blev vaccinationsskadet og var flere gange indlagt med nogle for lægerne uforklarlige krampeanfald ? set i bakspejlet udløst af vaccination. Så datteren er desuden arveligt disponeret for vaccineskade.

I april måned har Glostrup Observationshjem tilladt sig at give datteren 2. DeTeKiPol-Hib, hvilket skulle have resulteret i, at hun har været snottet og syg et par gange efter.

Jeg håber, denne ulykkelige sag bliver afsluttet i morgen, så hun kan være sammen med sine forældre igen. Alt andet  vil være det rene justitsmord.

 

                                                                                       Gunner Ødum

 Indlæg fra læge Gunner Ødums hjemmeside:

 Katrines historie

Katrine er en lille pige på ca. ½ år, der er blevet taget fra sine forældre og bor på et børnehjem, der er tilknyttet Glostrup Sygehus. Hun må kun få besøg af sin mor 2 gange om ugen. Hendes far har siddet varetægtsfængslet siden begyndelsen af maj, anklaget for ruskevold mod sin datter Katrine. Han er blevet anmeldt af en overlæge på RH.

Forhistorien er kort fortalt den, at Katrine en dag pludselig holder op med at trække vejret. Hvad gør man som forælder?? Jeg tror selv en overlæge vil begynde at ruske lidt i barnet for at stimulere vejrtrækningen. Det gjorde faderen også, men det hjalp ikke i første omgang. Så han gav hjertemassage til Katrine og på mirakuløs vis overlevede hun og blev akut indlagt på RH med efterfølgende anmeldelse.

Forældrene til Katrine var selvfølgelig i chok og er det mere eller mindre endnu. Primært fordi de var ved at miste deres datter og efterfølgende over den groteske anklage og anmeldelse. Som en ”rigtig” mand påtager faderen sig selvfølgelig skylden og sidder som nævnt varetægtsfængslet. Eneste trøst lige nu er, at hans datter er i live. Og at det er ham, der har reddet hendes liv. Ikke RH. Tværtimod forsøger de efter bedste at evne at ødelægge en lille familie.

Hvad er da årsagen til at Katrine pludselig ikke trækker vejret. Hvis der er nogen, der skulle være i tvivl, så kan jeg fortælle, at det er børnevaccinerne, der er den største stressfaktor, man kan påføre sit barn. Stressfaktoren kan endda være så stor, at det kan medføre blødninger i hjernen. Det kan ruskevold derimod ikke. Du kan ikke ruske et barn til at få hjerneblødning, men den gift, der sprøjtes ind i et lille barn, kan. Tænk på at vaccinerne indeholder en række kemiske stoffer som kviksølv, aluminium, formalin. Katrine har 2 gange fået DiTeKiPol-Hib. Mange sensitive børn tåler ikke vaccinerne. Katrines morfar har fortalt mig, at Katrines mor også reagerede underligt efter vaccinationer, da hun var lille pige.

Fænomenet som går under navnet Shaken Baby Syndrom opstod i 70 erne i USA, hvor talrige fædre eller mødre sidder fængslet på livstid. Nogle husker måske en engelsk barnepige, der var tæt på at blive anklaget for mord i en lignende sag. Og så er der historien om Alan Yurko, som kan læses her.

                                                                                                                                  

                                                                                           Gunner ØdumIndlæg fra læge Gunner Ødums hjemmeside:

Shaken Baby Syndrom

I USA er der startet en bevægelse, der gør oprør mod de ansvarlige læger, der håndhæver fænomenet Shaken Baby Syndrom. Forhistorien er en far til en baby, der døde, der sidder fængslet på livstid uden udsigt til prøveløsladelse anklaget for at have forvoldt sin babys død. Faderen var alene hjemme sammen med babyen, da den pludselig bliver dårlig og ikke vil trække vejret. Babyen bliver bragt til et hospital, hvor barnet dør nogle timer senere. Da man finder en blødning i hjernen og det ene øje samt opheling efter flere brud på brystkassen, anklages faderen for at have forvoldt dette og sidder nu som nævnt i fængsel på livstid. Han fik tilbud om at få forkortet straffen, hvis han ville indrømme sin forbrydelse, men det har han selvfølgelig afslået.

Hans søn – Alan – blev 8 uger gammel vaccineret mod 6 forskellige sygdomme på én gang til trods for at han var syg. Han var født præmatur, dvs. med FV under 2500 g. Svangerskabet var kompliceret med, at moderen havde diabetes og streptococinfektion. I hans korte liv – i alt 10 uger – havde han lungebetændelse flere gange, respiratorisk distress syndrom og gulsot. På trods af dette fik han 8 uger gl. en cocktail af vacciner. 10 dage senere fremkaldte han anfald af høje skrig. De fik at vide, at der ikke var grund til bekymring. 2 dage senere standsede vejrtrækningen. Han kom straks på hospitalet, hvor den lægelige behandling slog fejl. Da forældrene ikke kunne forklare de fundne skader og da faderen var den sidste voksne, der var sammen med babyen blev han anklaget for barnemishandling og for at have myrdet sit barn. Deres ældre datter på 4 år blev fjernet fra familien, men kom senere tilbage til moderen, men nåede at blive sexuelt mishandlet af 2 adfærdsvanskelige drenge pga. mangelfuldt opsyn. Siden 1997 har mor og datter kæmpet for at få familien samlet.

I USA er der i mange stater tvungen vaccination af børnene fra 8 ugers alderen mod bl.a. kighoste, stivkrampe, difteritis, haemophilus influenza, hepatitis B samt tb. Der er flere undersøgelser, der viser, at vacciner kan medføre hjernebetændelse med deraf følgende hjerneblødning. De påviste fracturer af brystkassen var af ældre dato og stammede formentlig fra fødslen, der var meget hård bl.a. pga. nedsat mængde fostervand samt mangel på vitaminer og mineraler.

For kort tid siden har faderen fundet ud af at den tripelvaccines batchnummer havde forårsaget fleste tilfælde af død og vedblivende vaccinationsskader end nogen anden.

Man mener, at over 100 forælder – hyppigst faderen sidder fængslet i USA dømt for lignende forseelser. På baggrund af familien Yurko’s tragedie er der startet en bevægelse bestående af over 100 læger, eksperter, forskere, professorer, forfattere, der erklærer hans uskyld.

I USA er vaccination af spædbørn ikke kun livsfarlig for børnene. Forældrene risikerer efterfølgende at blive anklaget for børnemishandling, selv om det i virkeligheden er de, der ukritisk vaccinerer i forvejen syge og svækkede børn.

Shaken Baby Syndrom er også kommet til Danmark. Det er kommet i kølvandet på de intensive spædbørnsvaccinationer, hvor alle børn vaccineres ukritisk uafhængig af om de er syge eller ej. Læger er på den måde skyld i uagtsom barnedrab, hvor forældrene ikke kun må bære tabet af deres spædbarn, men også beskyldes for at have forvoldt deres barns død. 
  Klik her for at gå direkte til debatindlæg om emnet i Kronborglistensdebatforum !

eller klik her for info om vaccineskader :     http://vaccineinfo.dk/

 

Tilbage til forsiden klik her eller på logo
TopLogo