Henrik Day Poulsen er Psykiater :   

Denne siden er om HDP. og er under opbygning.

Der vil blive skrevet en den om denne person HDP som optræder som en direkte Psykopat i sager han INTET kendskab har til, manden er en beskidt Psykopatisk IDIOT som har KNALD I LÅGET.


Kan vi lære at leve med arabere?

»Så hvad er det i Danmark, der får muslimer til at blive langt mere ekstreme end i Syd- og Østeuropa? Er det tsunamien af betingelsesløse velfærdsydelser? Er det mangel på konsekvens og disciplin?«

Dagen før terrorangrebet i København havde jeg i min lejlighed i Portugal besøg af en portugisisk jægersoldat. Anledningen var, at hans kone som indretningsarkitekt havde indrettet min lejlighed. Manden havde været udstationeret mange steder i verden inklusive muslimske lande og havde licens til at dræbe. Talen faldt på arabere, som den iberiske halvø jo har haft et meget anstrengt forhold til gennem århundreder.

Lissabon har som Madrid stort set ingen tørklædekvinder eller mænd med mujahideen skæg. Her er der ingen kontanthjælp eller førtidspension. Her arbejder mange for 500 euro per måned. Soldaten sagde, at man på den iberiske halvø havde lært at forstå og tackle arabere.

Derfor gav arabere ikke anledning til større problemer fraset naturligvis terrorangrebet i Madrid. Arabisk er blevet en del af sproget, f.eks. alfombra (gulvtæppe) på spansk og almofada (hovedpude) på portugisisk. Dagen efter spiste jeg frokost på en chic café i Lissabon, hvor couscous og spicy sovs vidnede om en positiv arabisk indflydelse på portugisisk mad. Det var timer før angrebet i Krudttønden.

 

Soldaten var meget ligefrem og sagde, at man skulle holde arabere i kort snor og tale meget tydeligt og direkte til dem. Ellers misforstod de budskabet. Men det var langtfra umuligt at leve sammen med dem. Da jeg herefter fortalte om skandinavisk velfærd med velmenende sagsbehandlere med checkhæftet fuld af betingelsesløse ydelser, tolerance af halal-diktatur på skoler og accept af særbehandling og arabisk offerkultur, rystede han på hovedet og skålede i den dejlige rødvin fra Alentejo. 20 timer senere slog terroren til på Østerbro.

Ugen før kunne DR-programmet »Perkerdansk« vise en albansk, muslimsk familie fra Kosovo, hvor to søstre opvokset i Danmark havde udviklet sig meget forskelligt. Den ene gik med make up og shorts, mens den anden som 23-årig pludselig tog tørklæde på og blev stærkt troende. De to søstre tog på besøg i Kosovo, hvor stort set ingen muslimer går med tørklæde. Familien rystede på hovedet ad den 23-årige, og onklen sagde, at var hun hans datter, ville han forbyde hende at gå med tørklæde. Hun var blevet tørklædificeret i Danmark. Landet, der først legaliserede pornoen.

 

Så hvad er det i Danmark, der får muslimer til at blive langt mere ekstreme end i Syd- og Østeuropa? Er det tsunamien af betingelsesløse velfærdsydelser? Er det mangel på konsekvens og disciplin? Er det racisme? Er det en reaktion mod vores endeløse tolerance og angst for konsekvens? Eller klimaet? Jeg har ikke svaret, men jeg tror, at Skandinavien kan lære meget af den iberiske halvø, som har stor rutine i at tackle arabere og leve relativt fredeligt med dem.

 

I stedet for at tro, at vi aldrig kan lære at leve med arabere, bør vi redefinere vores tilgang til arabisk kultur. Vi skal stille krav og vise tydelig konsekvens. Men også tage kulturen til os i afstemte mængder. Vi skal lære vores habibi (ven) nærmere at kende, men samtidig gøre habibi opmærksom på spillereglerne. Gør vi det, tror jeg på, at vi også i Danmark kan leve med arabere. Men den grænseløse skandinaviske naivitet og tolerance skal begraves og erstattes af tydelig tale, krav og disciplinat vi også i Danmark kan leve med arabere. Men den grænseløse skandinaviske naivitet og tolerance skal begraves og erstattes af tydelig tale, krav og disciplin.

 


 

  


Advokat Gry Rambusch

Brugte ham her lige terminologien "lære at tackle arabere"??!!

Nej hvor bliver jeg indigneret. Der er sgu ikke noget at sige til at man kan føle sig klemt som araber i Danmark med sådan en gang bræk for at sige det rent ud Mr. Day.

Hvad siger du til at chefen lige "tackler" dig min kære advokatfuldmægtig Mohamad Abdallah?! Jeg er stolt af min muslimske araber, og jeg har glædet mig til at prale med mit multikulturelle advokatkontor, hvor det kan oplyses at jeg også har en se...kretær med "anden etnisk herkomst" ifht mig i hvert fald, SuperSekretæren Sussie kommer jo helt fra Nørrebro...og det er jo langt fra Vestjylland og Esbjerg.

Henrik, hold mund hvis du ikke har noget intelligent på hjerte. Hvad havde du forestillet dig med dette indlæg??!!

Praise the Lord, Allah eller Gud - vi har brug for OPLYSNING i dette samfund. 

 

 • SKREVET AF: Flemming Kibsgaard HP’s politiske holdninger ligger til højre for DF’s, HP’s holdninger matcher nok bedre med de svenske Sveriges Demokraterne, der er en sammen rend af tidlige nynazister.
  HDP fremtoner som en rabiat personlighedsforstyrret person med narcissistiske træ
  k. HP’s aversioner mod muslimer kan have sit afsæt i HP’s seksuelle præferencer som homoseksuel... HDP blev dømt i en lægefaglig voldgift for, at svine en professor i medicin til i Berlingske som paranoid.
   
   

   

  Borgere med bannere og megafoner vil demonstrere mod »kvaksalver« Henrik Day Poulsen

  Borgergruppe arrangererer demonstration foran omstridt psykiaters klinik.

  Det er borgeren Charlotte Bjørn Poulsen, som har taget initiativ til demonstrationen. Idéen er opstået, efter at Politiken har beskrevet, at Henrik Day Poulsen finder det fuldt forsvarligt og nødvendigt at give patienter med alvorlige sindssygdomme medicin i doser, der er op til tre gange højere end de officielle anbefalinger.

  Det gælder for eksempel det mest anvendte præparat mod skizofreni, Zyprexa, hvor psykiateren - der er ledende overlæge på en lukket afdeling i Psykiatrisk Center København - siger, at data viser, at der ikke er nogen risiko ved at give dårlige patienter 60 milligram i døgnet. Den officielle anbefaling er som udgangspunkt en dosis, der højest er 20 milligram.

  Charlotte Bjørn Poulsen driver en Facebook-side med omkring 3.500 medlemmer, der bekender sig til det meget medicinkritiske synspunkt, at opmærksomhedsforstyrrelsen adhd ikke er en reel sygdom, men er opfundet af medicinalindustrien for at tjene penge.

  Brugen af medicin mod adhd er eksploderet inden for de seneste ti år, og der har i flere sammenhænge været rejst kritik af udviklingen.

  Det er medlemmer af denne gruppe, der har modtaget en invitation til demonstrationen 'Aktion kvaksalver' mod Henrik Day Poulsen. Charlotte Bjørn Poulsen opfordrer deltagere til at tage bannere og megafoner med, så psykiateren kan se og høre deres budskaber.

  »Henrik Day Poulsen er en kvaksalver. Han har 13 forskellige stillinger i 10 forskellige medicinalfirmaer, og han udnytter situationen til at give medicin i tredobbelte doser. Han har solgt sin sjæl til industrien og vil også tvinge patienter til at tage medicin, inden deres klage er behandlet færdig«, siger Charlotte Bjørn Poulsen.

  Psykiater: Jeg får ikke en krone ekstra

  Hun mener, at Henrik Day Poulsens motiv for at udskrive høje doser medicin er penge og magt. Hun påstår, at han får flere penge fra industrien, jo mere medicin han udskriver til psykiatriske patienter. Men direkte adspurgt erkender hun, at hun ikke kan dokumentere den påstand, men at det er hendes holdning.

  Henrik Day Poulsen afviser, at han er en kvaksalver, og han afviser, at han får så meget som en krone ekstra fra medicinalfirmaer, når han udskriver højere doser end dem, som er anført i det officielle opslagsværk, promedicin.

  Han vil tage sig sine forholdsregler 2. oktober, når demonstrationen løber af stablen.

  »Jeg kan ikke have patienter i klinikken, når der er demonstration på gaden. Det kan jeg ikke udsætte dem for. De opsøger mig, fordi de har det dårligt og ønsker hjælp. Dem vil jeg gerne skåne. De er formentlig heller ikke interesserede i at blive filmet foran min klinik, såfremt pressen kommer. Det er en privat sag at besøge en psykiater, og det ville være uetisk af mig at have klienter den dag«, siger Henrik Day Poulsen.

  Det kommer bag på ham, at hans udtalelser sætter så mange følelser i gang, men han siger samtidig, at »det er et frit land, og folk skal have lov til at ytre deres holdninger«.

  Henrik Day Poulsen bijobber blandt andet for Eli Lilly, der markedsfører Zyprexa i Danmark. Altså modtager han som konsulent, foredragsholder og underviser honorarer fra netop det firma, der sælger den medicin, som han i visse tilfælde giver patienter i en dosis, der er tre gange højere end den normale.

  Patentet på Zyprexa er udløbet

  Men det får han ingen økonomisk gevinst ud af, understreger han, og forklarer, at Zyprexa som pille gik af patent for flere år siden, »så der er ingen økonomisk interesse i at udskrive Zyprexa tabletter«.

  Det meste Zyprexa, der bruges i psykiatrien, kommer ifølge Henrik Day Poulsen fra kopifirmaer, og prisen er lav. 50 kroner for 56 piller.

  Zyprexa kan også gives som indsprøjtning i kroppen - såkaldt depotmedicin, som skal virke i længere tid. Men det bruges aldrig i akutte situationer på lukkede afdelinger, men kun i længerevarende behandling af patienter, der har det bedre og ikke er indlagt på lukkede afdelinger, siger Henrik Day Poulsen. 


   

  Kan vi lære at leve med Henrik Day?

  »Noget af det vigtigste, man lærer på medicin, er kritisk tilgang og at overveje alle differentielle diagnoser, før man kommer til den endelige sygdomsbeskrivelse. Men for Henrik Day Poulsen er en tur til en smuk by i Portugal nok til at definere en hel panetnisk gruppe, dens udfordringer, historie og bidrag til omverdenen.«

   

  Hjernevrideren Henrik Day Poulsens fordrejninger af virkeligheden og verbale barbari mod minoriteter er snart ikke til at holde ud. Senest skrev han tirsdag en klumme, hvor han stiller spørgsmålstegn ved, om vi kan leve med arabere. Han trækker på erfaringer fra Lissabon og konkluderer, at man skal være tydelig i sin tale over for denne race, stille krav og udvise disciplin.

  Med andre ord, man skal behandle dem som børn og holde dem i kort snor som hunde. Magen til sofistikeret vrøvl og etnocentrisk arrogance skal man lede længe efter!

  Jeg vælger at forholde mig til nogle af HDPs budskaber. For skulle man dissekere hans postulater for generaliseringer, ville spaltepladsen i denne avis ikke række. HDP kalder klummen for »Kan vi lære at leve med arabere?« for derefter at indlede en purulent omtale af muslimer. Han bruger således arabere og muslimer i flæng. Men mange arabere er også kristne og jøder. De fleste indvandere og deres efterkommere i Danmark er kristne.

  Så hvem hovedpersonen i HDPs rejseeventyr er, er rent demografisk svært at placere. Målgruppen er lige så misvisende. Er »vi« et majestætisk pluralis? Eller »vi danskere«? Jeg har både dansk statsborgerskab og arabisk afstamning. Er jeg så inkluderet i »vi« og kan tage stilling til, hvordan jeg kan leve med mig selv og mine artsfæller?

  HDP spørger, hvad der får muslimer til at blive ekstreme i DK. Han henviser til et eksempel med en pige fra Kosovo, der pludselig blev troende i Danmark og gik med tørklæde. Mener han tilsvarende, at unge, der bliver mormoner, Jehovas Vidner eller konfirmeret, er ekstremister? Eller definerer han tørklæde og muslimsk religiøsitet per automatik som ekstremisme?

  Når nu HDP gør sig bestræbelser på at belære pøblen om, hvordan man lever med en ekstremt tænkende subgruppe i samfundet, hvordan forestiller han sig så, at vi kan leve med det parallelsamfund af DF-tilhængere, der på flere områder er mere middelalderlige, som går ind for sort arbejde, dødsstraf, at føre kvinder tilbage til gryderne og give børn en lussing eller en endefuld, når de er uartige? Har HDP overvejet sameksistensproblemer og mulige løsninger a la børne- og hundeopdragelse, som hans pædagogik disponerer over?

  Det undrer mig, at en debattør med så human en beskæftigelse og en længere videregående uddannelse praktiserer en diskriminerende tilgang til sine medmennesker. Noget af det vigtigste, man lærer på medicin, er kritisk tilgang og at overveje alle differentielle diagnoser, før man kommer til den endelige sygdomsbeskrivelse. Men for HDP er en tur til en smuk by i Portugal nok til at definere en hel panetnisk gruppe, dens udfordringer, historie og bidrag til omverdenen – med »couscous og spicy sovs«.

  Men kære kollega, nu bidrager de mennesker med lidt mere end gastronomiske oplevelser. De behandler patienter på danske hospitaler, bringer liv i handelsbranchen, udfører frivilligt arbejde, engagerer sig i politik og er med til at løfte samfundet. Ja, kedelige kriminalitets- og arbejdsløshedsstatistikker findes og bør ændres. Men derfra og til at tegne et homogent billede af en mangeartet gruppe og konkludere, at de skal behandles som en særlig afart af mennesker, er for lavt. Selv for det niveau af limbodebat, du bevæger dig på. Hæv barren lidt og udvis en sober debatdisciplin. Det er min klare tale og forventning til dig!