DOT’s Historie
Fortalt til ’Kurt’

Dette foregår pr. korrespondance i 1990-95. Hun indbilder 'Kurt', at hun er født 1945 - og således under 50 år gammel.
Sandheden er, at 'Dorthe' alias 'Dot' alias Dorthe Arbing alias 'Sven Hazel'  i det åremål var 77-82 år gammel.
Historien er utvivlsomt lige så fantasifuld og opdigtet, som hendes Hazelbøger.  Men historien giver et ganske godt indblik i hendes (og 'Kurt's) tanker. Historien er illustreret med fotos, som hun selv har overgivet til 'Kurt', og som han har overladt mig. Der forekommer udtryk i teksten, der kun kan støde folk, som kender ordene i forvejen.
 

'Kurt' fortæller:
-Min første kontakt med Dorthe  skete helt tilfældigt. Jeg sad en dag i 1990 og læste i et pornoblad, og selvfølgelig slugte og nærlæste jeg også alle kontaktannoncerne. Blandt alle de mange spændende kontaktannoncer var der især en meget speciel annonce, der sprang mig i øjnene. Den satte jeg mig omgående for, at den ville jeg svare på med det samme. Og minsandten om jeg ikke fik en flot respons.

Herunder annoncen, som 'Kurt' faldt for

Kurt fortæller videre:
Nogle dage efter kom svaret samt to dejlige afslørende billeder, som jeg studerede intenst. De viste sig at være fra en yderst pæn, kultiveret og højtuddannet kvinde på 46 år. Hendes navn var Dorthe. Hun fortalte meget åbenhjertigt: Hun havde en fransk far og en dansk mor, og iøvrigt var hun fraskilt. Vi har nu skrevet sammen igennem flere par år, og det er alle hendes autentiske meget stærke erotiske og bizarre bekendelser, hun har nedfældet overfor mig, som jeg her gengiver minutiøst, ja, selv ned til den mindste detalje.
 
Dorthe er kommet ud af det meget stærke erotiske, bizarre liv i Frankrig og Østen for tre år siden, men kun for at blive overtaget af en noget speciel erotisk loge i Frankrig. Hun understreger samtidig på det kraftigste, at hun under  ingen omstændigheder, hverken ønsker eller vil leve uden den erotik i dag. Hun siger lige ud, at hun indtil nu har fået lige så meget pik som der er vandrør i København, og hun kan simpelthen ikke undvære pik en eneste dag, hvilket skyldtes flere forskellige ting, som hun har indviet mig i, fortæller 'Kurt' (Forfatteren kender hans rigtige navn og adresse)

                      Her er uddrag af 'Dots' breve til 'Kurt'.
Kære Kurt!
Ved noget af et tilfælde blev mit ellers kedsommelige liv i 1984 ændret til det stærke erotiske liv, som jeg lever i dag. Jeg kom fra et meget beskyttet hjem og blev stærkt forkælet, for min mor var nemlig meget religiøs. Jeg var tidligere, det man kalder en meget kold og usexet kvinde, men så kom jeg meget mod min vilje ind i et stærkt avanceret erotisk miljø. Under en af mine utallige forretningsrejser i Frankrig blev jeg på ganske kort tid forandret til det direkte modsatte. Skjulte erotiske lyster blev tvunget frem, som jeg aldrig nogensinde havde troet fandtes hos mig. Ekshibitionisme, masochisme og noget der tidligere i mit liv betegnedes som meget bizart, vulgært og yderst perverst.  Hun fortalte, at hun var midt i tyverne før hendes mødom blev taget af to fyre under en fest. Den ene var så pæn, at jeg giftede mig med ham. Efter brylluppet kom han aldrig nogensinde til at kneppe mig igen, så helt naturligt blev vi efter kun 11 måneder skilt. Jeg blev ansat i et stort internationalt selskab og var ustandselig på forretningsrejse rundt om i Europa.
Sex var efter min mening og opfattelse noget forbandet svineri, og mine kønsorganer eksisterede overhovedet ikke mere. De næste 12 år var der ikke så meget som en finger ved min kusse, eller i det hele taget noget andet sted på min krop. Jeg levede i et totalt cølibat og holdt alle på behørig afstand ved kulde og min naturlige arrogance. Der var ellers mange nydelige herrer, der forsøgte at smigre og indynde sig hos mig, men de blev kun mødt med kulde af is og hån.

Under en forretningsrejse i Italien sad jeg en dag oppe ved hotellets store lune swimmingpool og lod mig varme af solen. Jeg nød at ligge her og mærke solen og den lune vind. Jeg begyndte at tænke tilbage i tiden. På mine to forliste ægteskaber og barnet, som jeg desværre havde afskrevet, samt de mange år uden den mindste form for erotik i krop og sjæl. Ingen havde, som før skrevet, fået lov at røre ved min krop. Jeg havde selvfølgelig heller ikke rørt ved nogen.

Mine gode intime veninder fra skolen og senere universitetet havde ofte sagt: - Dorthe! Du går til ved dit fattige sexliv, og bliver gammel og grim længe før tiden. Pas på! Du ikke ender som et seksuelt funktionsudygtigt individ, som ingen gider have noget med at gøre.
Jeg var bedøvende ligeglad.
Men så begyndte nogle bølger at skylle gennem mit underliv. Jeg betragtede mit nøgne underliv og den lidt for fyldige bagdel, og så ind mellem mine fyldige skamlæber og rørte ved mig selv. Jeg begyndte at fantasere - og fantasierne gjorde mig pludselig fugtig mellem lårene. Jeg blev nervøs og opfarende over selv det mindste.
Efter min hjemkomst fra Italien kom jeg tilfældigvis til at høre, nogle af mine medarbejdere på kontoret, som talte virkelig groft om min person.
- Hun trænger sgu til en ordentlig omgang pik, og det rigtige sted for hende ville være i et horehus. For kun masser af pik kan redde hende fra at blive kugleskør. Jeg tror ikke en gang, hun overhovedet er ulejligheden værd at kneppe, sagde en af dem. Jeg kunne på stedet have spyttet ham lige midt i ansigtet. Han fortsatte: - Kun en stor, dunkende, blodfyldt hestepik, kan bringe den forbandede kælling tilbage til et nogenlunde normalt og livligt liv.
Jeg begyndte virkelig at tænke alvorligt over, hvad de dog havde sagt og ment.
Gennem flere dage spekulerede jeg over, om de mon i virkeligheden havde ret, alt imens jeg stadig blev værre og værre for mine omgivelser.
Alle gik efterhånden også i en stor bue uden om mig. Jeg blev kaldt på kontoret til vor administrerende direktør, der er en meget kendt person i det offentlige liv. Han pålagde mig, at jeg skulle være lidt mere venlig overfor mit personale. Han anbefalede mig direkte at søge orlov, for at finde mig selv.

Pludselig en morgen tog jeg en hovedkulds beslutning, efter jeg havde ligget en lang nat i erotiske drømme og fantasier.
Jeg ringede til kontoret og meddelte, jeg var syg. Jeg pakkede en kuffert og tog det første fly til Paris.
Her indskrev jeg mig på et mindre hotel ved Rue les Martyres, uden at ane det mindste om, det var lige midt i luderkvarteret, og at hotellet oven i købet var et dissideret luderhotel.
Det gjorde absolut ikke mine erotiske drømme mindre virkelige. Her lå jeg og lyttede spændt til lydene fra alle sider.
Jeg kendte udmærket andres bedømmelse af mig selv: Pæn, moralsk ren og en funktionsdygtig direktør, der ikke går i seng med nogen som helst. Dertil den fornemme og fuldendte værtinde ved fine selskaber.
Jeg var kort sagt en automat af korrekthed. Men nu svor jeg over for mig selv, jeg ville være det stik modsatte.
Mine kønsorganer var virkelige, og jeg måtte være værd at kneppe. Ellers skulle jeg nok blive det, sagde jeg til mig selv i ophidselse over de mere og mere ophidsende erotiske fantasier.
Hvad har du at tabe, Dorthe, andet end et dødt og kedsommeligt liv. Få dit ansigt i de rigtige folder, og kast dig ud på det dybblå hav.

Jeg bestemte mig til at bruge tre måneder på ren og skær sex, og kastede mig nu hæmningsløs ud i det. Man må bruge livet, medens man har det, hvis de mange forskellige personer, der diskuterede min person virkelig havde ret, at det var pik, jeg trængte til, så ville det snart vise sig.
Jeg ringede beslutsomt selskabet op, hvor jeg efter flere år som direktionssekretær var blevet ophøjet til at være en af selskabets mange direktører.
 Jeg bad om tre måneders orlov, og det blev straks bevilliget. Beslutningen gav mig en meget mærkelig fornemmelse af noget risikabelt og ophidsende.

Jeg befandt mig tilsyneladende nu på det åbne ocean uden at vide, hvad der egentlig befandt sig ude i horisonten.
Nu kunne alt simpelthen ske.
Nu skulle jeg rigtig smage friheden og få luft fra den småborgerlige pseudotryghed og den afstukne karrierekvindes lige vej.

Jeg tog et varmt bad, klædte mig rigtigt pænt på og spadserede en tur ud i Paris pulveriserende natteliv.
Efter at have travet rundt en times tid fik jeg lyst til en drink. Jeg dumpede ind på en bar og fik bestilt en drink, og mine øjne kørte rundt i lokalet.

Her fik jeg øje på en tilsyneladende tiltalende fyr, som stod og hang ved baren. Han var ca. 2 meter høj, kulsort, slank og havde en muskuløs krop.
Mine øjne var som på stilke. Jeg stirrede direkte på ham og lod fantasien næsten løbe løbsk. Sej og senet i det sorte kød. Store sensuelle læber.
Han var bestemt udstyret med en kæmpepik, der ville nyde at spidde mig og holde mig fast.

Han så ud som en alfons, som han nonchalant stod der og betragtede mig gennem sine dovne øjne, alt i medens han drak sin øl.
Jeg smilede henslængt til ham, men fik ikke noget smil tilbage. Han stillede sig op foran mig, da han havde drukket sin øl. Han betragtede mig intenst fra øverst til nederst.
- Kom hen i “Petit Pre” senere i aften, jeg venter dig.
Så var han pludselig forsvundet. Jeg var helt ør og ude af mig selv. Skulle jeg, eller var det bedre at lade være. Paris var bestemt ikke København.
Fanden tage det, tænkte jeg. Hvad kan der ske andet, end jeg får det, jeg egentlig var ude efter.

Stedet lå oppe ved siden af Sacre Ceuer. Der var stuvende fyldt. Han stod knejsende ved baren i selskab med nogle andre.
Han fik øje på mig, og kom slentrende over til mig.
- Lad mig se dine lår skat? forlangte han til min store forbløffelse. - Kom så, krævede han og pustede en røgsky i ansigtet på mig.
Jeg hev noget forsigtigt op i nederdelen til lige over knæet. Han bøjede sig frem, og hev nederdelen helt op til maven, så jeg stod der i 'panties' og med ben og lår totalt blottet.
- Går nogenlunde an, afgjorde han. Jeg tror, jeg kan bruge dig. Sæt dig hen ved det bord i hjørnet, så kommer jeg hen til dig om lidt.

Jeg må nok sige, jeg blev noget overrasket, og vil absolut heller ikke benægte, at jeg var meget nervøs. Han var ikke helt almindelig, men virkede alligevel voldsomt ophidsende på mig. Samtidig foregøglede min fantasi sig alt muligt. Spændingen lå og lurede i luften.

Efter noget der føltes som en evighed, kom han hen til mig. Han spurgte mig ud om alt, og om hvad jeg egentlig ellers lavede i Paris. Da han hørte, jeg var helt alene i Paris, nikkede han smilende. Det syntes endvidere at behage ham, da jeg fortalte, jeg var her uden påhæng.
- Du bliver og venter her, til jeg kommer tilbage, sagde han og forsvandt ud af døren.

En pige kom hen til mit bord og bad om ild.
- Pas på Guy, han er en meget brutal souteneur (alfons). Vælg hellere en af de andre. Der er Michel, der står ved baren i den røde trøje, han vil passe godt på dig. Så forsvandt hun, ligeså hurtigt som hun var kommet. Jeg begyndte at blive virkelig bange, for det jeg havde vovet og rodet mig ud i. Det var sikkert mere end den fine dame fra København kunne overskue og magte. Jeg rejste mig og betalte, men jeg nåede kun et lille stykke ned ad den smalle og halvmørke gade, da jeg pludselig blev taget i armen med et hårdt greb. Det var den sorte fyr, Guy.

- Hvor skal du hen søster? sagde jeg ikke, du skulle vente på mig?
an trak mig over pladsen og ned ad nogle trapper. Stadig med et fast greb i min arm. Ved en smøge et stykke nede, skubbede han mig ind. Med ryggen mod muren tog han op under nederdelen, trak mine trusser af mig, og smed dem over en hæk. Han smøgede endvidere mine strømpebukser nedover mine ankler og kastede dem samme vej.
Jeg begyndte for alvor at ryste af nervøsitet og angst, for det der nu ville ske.
- Nej, jeg vil ikke, forsøgte jeg, og prøvede at skubbe ham væk. Han flyttede mig over til et plankeværk og gik ned i knæ, og pressede brutalt sin stive pik mod mine lår. Jeg vred mig nu rigtigt bange. Mine erotiske fantasier havde lige med et forvandlet det hele til noget frygteligt.
- Spred nu de forbandede skøjter din lede mær. Tror du man holder Guy for nar.
Med et kraftigt stød var han helt oppe i mit indre. Jeg gav et skrig fra mig af både skræk og smerte, for det var jo mange år siden, jeg havde mærket en stiv pik. Han kneppede mig hårdt og brutalt,. Men så blev han åbenbart træt af den stilling, han var nød til at indtage for at tage mig stående. Han smed mig ned i det fugtige græs og faldt henover mig. Jeg begyndte at synes om det og bevægede underlivet. Ååårrrhhh Det var pludselig bare skønt.
Så kom han i en fos af sperm. Han rejste sig, hev mig op med et ryk.
- Jeg kommer hen på dit hotel kl. 12 i morgen, så skal jeg nok vise dig, hvor du kan starte. Men du skal være lidt mere fix end det bondetøj, du render rundt i nu. Han sparkede til strømpebukserne.... - og den slags skal du overhovedet ikke prøve at have på hos mig. Forstået.
Så sprang han af sted som en hjort fløjtende et eller andet.
Jeg var totalt ør og satte mig på en bænk, uden at mærke nattefugten, der drev af bænken. Sammen med hans og mine safter. Det gjorde helvedes ondt i kussen og højt op i underlivet. Hans sperm og mine safter klistrede mine inderlår.
Men orgasme havde jeg ikke opnået, så jeg var næsten skør af utilfredsstillet erotik. Det var mange år siden, jeg havde været så liderlig, om jeg overhovedet havde været det. Hvordan jeg nåede hjem til det halvsnuskede luderhotel igen, husker jeg ikke.

Jeg var dog ikke mere end lige kommet ind på mit værelse, før det bankede på. En af pigerne stod udenfor i en meget let og pikant påklædning.
- Hør lige her min pige, begyndte hun.
Vi er en flok inde hos mig og mangler lige en som dig, vil du ikke være med?
Jeg forsøgte at afslå, men hun trak blot af med mig. Værelset var stopfyldt af en broget blanding. Jeg blev skubbet ned på en sofa mellem to fyre. De begyndte straks at befamle mig op langs lårene. Modstand hjalp overhovedet ikke. Det hele forekom mig en gang ufatteligt rod.

Et glas blev stukket i hånden på mig, og pludselig sad jeg der, halvnøgen med benene holdt godt ud til siden. I sengen lå nogle andre. Alt osede af sex.
De lagde mig henover en stoleryg, så jeg troede, jeg skulle brække ryggen. Lige ud for mit ansigt stod en stor stiv, brun pik og et par behårede nosser.
- Åbn munden, søster.
Jeg drømte overhovedet ikke om det, for jeg havde aldrig nogensinde før haft en pik i munden.
Så mærkede jeg en pik ved skamlæberne, og i et stød var den helt oppe i mig. Han afleverede en ordentlig spermklump og blev straks afløst af en ny mand.
Sådan gik det resten af aftenen og natten. Jeg fik ejendommeligt nok ikke en eneste gang orgasme. Så jeg var efterhånden på randen af vanvid af liderlighed. Hvordan jeg kom ind i min seng, husker jeg ikke.
Men da jeg vågnede, var jeg splitternøgen, og der lå en fyr på hver side af mig. Da jeg ville smutte ud af sengen, kom der liv i den ene. Han greb mig resolut og smed mig tilbage i sengen, og førend jeg blev klar over det, havde jeg hans store pik oppe i mig.
Da han var færdig, kom den anden og overtog hans plads.
   Jeg var ikke mere end lige klædt på, da min sorte ven kom ind. Han smed noget tøj hen til mig, og forlangte jeg skulle tage det på.
Netstrømper og et odiøst halvkorset med lange strømpebånd.
-Det er altså ikke lige mig, lo jeg noget anstrengt.
- Du har taget helt fejl, du kan lige tro, det er dig lille skat. Se nu bare at få kludene på, så du kan komme i gang med at tjene til dit ophold.
-Nej,
råbte jeg, og vær så venlig at forsvinde, eller jeg råber efter hjælp. Han pegede igen på det frække tøj.
- Tag det så på, og det er i en helvedes fart, beordrede han på ny.
- Lad mig være, skreg jeg både bange og rasende over den sorte fyrs uforskammethed. Tro endelig ikke jeg er en prostitueret. Jeg er her kun på ferie, og har en meget ledende stilling i et kendt firma i København.

- Du er fra nu af  luder for mig! Har du forstået det, din lede indbildske kælling.
Han flåede nederdelen af mig, og bagefter rev han min dyre bluse af i to stykker. BH’en fulgte i et rask greb lige efter. Det gik simpelthen så hurtigt, at jeg knapt  nok nåede at opfatte, hvad der skete det, før jeg stod med stumperne hængende ned om mig. Så tog han et kort reb op af lommen med knuder op langs det. Han slog med det i luften. Greb mig ved håndleddet og drejede mig forover i et smerteligt tag. Et par svidende slag af rebet, brændte sig ind i min bagdel og ryg. Jeg skreg himmelhøjt, men han havde ikke i sinde at stoppe.
Der var en eller anden, som åbnede døren. Men vedkommende lo blot højt, og sagde et eller andet, jeg ikke nåede at opfatte. Guy smed mig hen ad gulvet, og sagde, som intet var sket.:
- Tag så tøjet på, lille skat. Nu skal vi ud og købe sko til dig.
Jeg turde simpelthen ikke andet, end gøre som han forlangte. Min bagdel og ryg var som gloende ild.
Det var første gang i mit liv, nogen havde slået mig.

 

Fælden i Frankrig
Under en af mine mange forretningsrejser til Frankrig, skete det pludselig en dag, at de fik mig lokket i en fælde, som var opstillet med en af mine bedste veninders medvirken. Det var en utilgivelig naivitet og godtroenhed, der fik mig til at ryge i den meget raffineret fælde, og således blev jeg tvunget ind i en meget avanceret bizar erotisk verden.
Jeg havde næsten fået min mødom igen, og mine kønsorganer var heller ikke særlige attråværdige. Det blev de til gengæld meget hurtigt efter piercing og nogle meget smertefulde indgreb. Jeg var født uden klitoris. Det var nok grunden til mit negative syn på sex med mine totale mangel på erotiske nydelser og følelser.

Dette blev imidlertid bragt i orden ved et yderst grufuldt og smertefuldt indgreb.
      Da min religiøse mor ved et rent tilfælde erfarede, at jeg havde været i det kendte bordel “Petit Coq” udenfor Paris blev jeg forment forbindelse med min familie. Hvordan hun erfarede det, aner jeg ikke. Og slet ikke, hvordan hun vidste, hvad et bordel var. Det var absolut ikke emner, der blev berørt i mit barndomshjem. Hun tog overhovedet ikke det mindste hensyn til, jeg var blevet tvunget ind i det. Troede måske ikke på sandheden.

Før jeg overhovedet fik tænkt mig om eller sagt noget, befandt jeg mig pludselig i en bil, som kørte ud af Paris.
Efter en halv times tid stoppede den ud for en stor gitterport. Ved porten blev vi modtaget af en kæmpefyr med et lystent fjæs.
- Den nye, sagde kvinden og blottede mine lår. Fyren trak åbenlyst mine trusser ned og befølte mig henover mit venusbjerg.
- Ja, det kan jeg godt mærke, svarede han.
- Hun skal til præsentationssalonen, hvor de allerede venter hendes ankomst.
Uden så meget som udveksling af et eneste ord fortsatte vi op til den meget store, eksklusive villa.
Da det gik op for mig, hvor jeg befandt mig, lavede jeg et voldsomt postyr og forlangte at komme ud, truende med politi og alt mulig andet. Jeg var ikke så dum, at jeg ikke kunne se, at her gjaldt vist hverken fransk lov eller ret.
Efter nogle ganske få minutter, fik jeg et frygteligt chok.
Jeg blev ført ind i en stor sal, hvor der befandt sig ca. 20 mænd og kun to kvinder. De betragtede mig meget indgående med vurderende blikke. Lidt efter gik døren op og en yderst elegant, smokingklædt herre styrede direkte over imod mig fulgt af en ligeså elegant dame, som viste sig at være Madame Sabrina.

Det gik nu løs med en ophidsende og liderlig minutiøs præsentation, som varede i mere end tre timer. Jeg fik besked på at knappe min kjole og frakke op. Madame Sabrina viste mig, hvordan jeg skulle holde en rød paraply på en meget speciel måde.
- Træk din kjole op, befalede hun
og lad os alle se, hvad du gemmer mellem lårene.
Jeg troede, hun var blevet komplet sindssyg. Pludselig fik jeg en knaldende lussing, så jeg troede, hovedet var røget af, i øvrigt den første lussing i mit liv.
- Træk så den kjole op tøs? snerrede hun. Da jeg stadig nægtede, kom hende, der havde lokket mig med, og som stod lige bag mig, “hjælpende” til. Hun trak min meget dyre modelkjole op over hovedet, og smed den ret ligegyldigt på gulvet.
- Ned med strømpebukserne, hvæsede Madame Sabrina..
Mine arme blev vredet bagover og mine strømpebukser blev trukket ned til anklerne. Jeg blev nu befølt langs lårene og på mine kønsorganer.
- En rigtig god vare, lo Monsieur Wong, som herren hed. Hvem ønsker hende først? spurgte han og hev mine trusser ned.
En stor fyr i en åben kaftan rejste sig straks og trak mig hen til sig. Han stak en finger op i mig og begyndte at kneppe mig bagfra uden et ord, og jeg måtte støtte hænderne på en lille sofa imens.

- Hun er for tør! afgjorde han og gav mig et smertefuldt klask bagi.  Lad mig få hende, når en 10-15 stykker har været på hende.
De befølte mig på alle tænkelige måder, og begyndte at diskutere mig, som om jeg var til salg.
- Lad hende få en omgang pisk over hele kroppen, så hun straks bliver klar over, hvor hun er. Du bestemmer helt selv, hvordan du får det i de kommende dage. Fra nu af begynder du nemlig på et helt nyt afsnit af dit liv.

Efter en god nats søvn kom Monsieur Wong og vækkede mig.
- Du kommer til den store indvielse i morgen aften, sagde han. Der kommer en særlig indbudt kongelig person, der ønsker at få en jomfru.

Jeg troede et øjeblik, at han var komplet skør. Det var mange år siden, jeg havde været jomfru, helt nøjagtigt 16 år siden. Jeg var jo ikke nogen helt ung pige mere. Monsieur Wong vendte sig mod en ung mand og sagde:
- De tager Dem af at ordne hende på ønskelig måde til vor kongelige gæst!

Jeg blev ført ind i et lægeværelse og spændt fast på en gynækologisk briks. Den unge mand - der viste sig at være plastickirurg - begyndte at rode rundt i mine kønsorganer. To sygeplejersker assisterede ham.
- Skal vi bedøve hende? spurgte den ene.
- Ja, giv hende en sprøjte, det gør mit job noget nemmere, svarede lægen, og spændte mine skamlæber langt ud til siden, så det kunne mærkes højt oppe. En sprøjte blev jaget ind i den ene skamlæbe, hvorpå jeg skreg af smerte.

- Hold dog mund, din lille tæve, skændte den ene sygeplejerske,  ellers skal du rigtignok få noget at skrige for!
Jeg græd af både raseri og angst - jeg kunne mærke, at han rodede rundt i mig, uden at jeg kunne begribe, hvad han i øvrigt foretog sig.
- Så sidder den! afgjorde han.
Nu skal vi kun have den syet fast - giv hende en sprøjte mere, men ikke for meget, hun skal kneppes langs skamlæberne allerede i aften!
- Hvornår ryger hendes hårpragt?
spurgte den ene sygeplejerske.
- Også i aften, lo lægen sarkastisk. - Dejlig forretning, føjede han til, og tog et fast greb om begge mine følelsesesløse skamlæber. Jeg håber inderligt, jeg også skal foretage piercing på hende.

Madame Sabrina kom og hentede mig og lo, så hun var ved at dø af morskab.
- Ved du, at du er blevet gjort til jomfru igen?
- Hvad? spurgte jeg forbløffet.
- Ja, lægen har opereret en hinde i dig, så du nu er jomfru! Og da du aldrig er blevet kneppet analt, så er du det jo også der!
- Analt!
råbte jeg. Aldrig i livet, det går jeg simpelthen ikke med til!

Madame Sabrina lo hjerteskingrende højt:
- Du kan være helt forsikret om, at du går med til det! Bare vent og se! Før du overhovedet kommer ud af dette hus, så er du kneppet i din lille pariserrøv, så du tror, du altid har gjort det! Men hvil dig nu rigtigt godt til i morgen, da ryger dine forskellige mødomme! Der kommer et væld af særlig indbudte gæster. De kender dig allerede gennem nogle særdeles afslørende fotos, som også vil blive offentliggjort i nogle særlig dyre pornoblade!
- Nej,
protesterede jeg opbragt.
-Jo, lo hun og forsvandt med en klingende latter. Bedøvelsen forsvandt, og det sved og brændte i kussen. Madame Sabrina kom ind til mig op til flere gange. Også Monsieur Wong kom, og jeg måtte sprede benene, så han kunne kontrollere min “jomfruhinde”.
- Perfekt! erklærede han.
Er blodposen anbragt rigtigt, så hans kongelige højhed virkelig tror, at han har fået en jomfru?
- Ja,
erklærede lægen, der også var kommet ind.
Hun vil oven i købet selv tro, hun er blevet jomfru igen, når han sprænger hinden med sin kæmpestav! Hun vil tro, at kussen er eksploderet på hende! Jeg har syet den til nogle meget ømme steder!
- Meget forståeligt!
smilede Monsieur Wong tilfreds og klappede mig venligt på kinden.

INDVIELSEM
Næste aften blev jeg ført ind i den fantastiske salon af Madame Sabrina, som jeg nu var blevet klar over var en mellemting mellem bordelværtinde og sextemplets ypperpræstinde! Jeg var måske både bange for hende og kunne lide hende.
Den kongelige person var asiat. En stor, dominerende person, der lod mig besigtige som et andet dyr på auktion!
En af hans ledsagere følte mig op i kussen.
- Jomfru! konstaterede han og klemte om min klitoris. ...Og hun er liderlig! afgjorde han.
Til min skræk måtte jeg give ham ret. Hele dette vanvittige teater ophidsede mig enormt!
Med et øvet snuptag vendte de mig om på maven. Endnu en søgende finger - men nu i anus.
- Jomfru! erklærede den lede fyr og stak et par fingre ind i min mund og følte mig som om, jeg var en hest . Langs tænderne og under tungen. Jeg fik brækfornemmelser, men et slag på siden af hovedet fik mig til at glemme kvalmen.
- Jomfru, erklærede han. Så rev han med et eneste ryk min elegante kjole ned på langs, og flåede BH’en af i et hurtigt ryk.

Han følte på mine strittende bryster og kneb mig i vorterne.
- Jomfru! lød det igen.
- Barbér hende! befalede fyrsten. - Her er mine ringe, men først efter hun er blevet kvinde! Ned på knæ, befalede han mig. Jeg fik et sviende piskerap i knæhaserne og faldt omgående på knæ.
- Træk min pik frem, hvæsede han. Jeg fingerede under hans lange folderige kofte, og fandt den stive pik frem. Uden at nogen sagde noget, stak jeg den i munden og suttede løs som en besat.
- Hvad koster tæven? spurgte fyrsten henvendt til Monsieur Wong, og nævnte et svimlende beløb med adskillige nuller.
- Hun er overhovedet ikke til salg i øjeblikket, svarede Monsieur Wong.
- Men senere er det ikke umuligt. Hun er kun elev i øjeblikket, men naturligvis kan det komme på tale senere, at sælge hende til nogen, der er interesseret i at have tæven et stykke tid, men De kan måske leje hende. Lad os tale om det, når de har afprøvet hende.
- Er hun blevet pisket?
spurgte fyrsten med en stemme, så jeg gyste af skræk.
- Endnu ikke, nærmest lo Monsieur Wong. Men jeg tænker, hun skal have en omgang om et par dage.

- Ja, pisken gør virkelig underværker, lo fyrsten og strøg mig over lårene. Jeg vil gerne overvære hendes første piskning?
- Nej,
mumlede jeg med hans store pik i munden.
- Hold dog din mund, din lille tæve, hvæsede Madame Sabrina, og stak mig et par knaldende lussinger.
- Læg hende lige til rette, så jeg kan få lidt fornøjelse ud af hende, for jeg synes, tæven er lidt død i sværen.

 

Jeg blev anbragt på en briks med benene hængende udover kanten, så kussen lå helt fri. Han følte mig henover maven og kussen og vendte sig mod Madame Sabrina.
- Fjern hendes behåring!
Mine ben blev lænket til briksens støtteben, og mine hænder lænket bagover hovedet. En elektrisk stav blev stukket op i min kusse, og næsten ved en orgasme fjernet igen. Jeg var blevet helt vanvittig af liderlighed. Så begyndte de at sæbe mig ind og barberede alt mit hår bort. Under armene, på benene og på kussen. ,Hvert eneste hår blev fjernet bortset fra hovedhåret.
Til sidst hev de en mængde hår ud af indersiden af mine skamlæber med en pincet. Det gjorde afsindigt ondt, og jeg jamrede højlydt, hvad der kun syntes at more de tilstedeværende kosteligt. Derefter måtte jeg gå spidsrod ned langs bordet, og lade mig beføle og overrage på min totalt nøgne kusse.

- Vi foretager piercing om et par dage, smilede Madame Sabrina, når hun endelig er blevet kvinde!

Jeg anede ved Gud ikke, hvad hun mente med piercing. Det ord havde jeg aldrig hørt om før.

Den elegante sydamerikanske herre, Señor Rafles, stod og betragtede min glatbarberede kusse, der nu væltede frem under min mave. Mange havde i øvrigt sagt, jeg havde en helt fantastisk topkusse.

- Vi mærker hende i morgen, afgjorde han. Tatovøren er her kl. 17, og tegningerne er færdige. Madame Sabrina protesterede:
- Jamen, hun har jo sin frist på fem dage!
- Vrøvl!
lo Señor Rafles.
Hun bliver her, for jeg har tænkt mig noget særligt med hende! Lad hende registrere i morgen.
- Nej,
kom det meget skarpt fra Monsieur Wong. 
Luder, det bliver hun, men jeg vil ikke have hende sendt til et af Deres bordeller i Sydamerika. Jeg har langt større planer med hende! Jeg har tænkt mig at indføre hende mellem mine konkubiner!
- Skal hun til Hong Kong?
spurgte Madame Sabrina med en mærkelig stemme og strøg mig henover maven.
- Ja, svarede Monsieur Wong,
men foreløbig tilhører hun hans kongelige højhed!
- Nej, lad mig komme hjem
, tryglede jeg og greb Madame Sabrinas hånd.
- Pjat, snerrede hun.
Du kan jo gå frit herfra om fem dage, hvis du da ikke er smidt ud inden!
Hun strammede de lænker, jeg havde fået på, så mine lår gjorde ondt, og min kusse blevet tvunget opad.

Den orientalske fyrste var nu nøgen.
Hans pik var enorm. Den bøjede let opad,. Dens længde var utrolig, men tykkelsen var helt unormal! En orientalsk pige kom bærende med noget på en bakke, som jeg ikke kunne se, hvad var. Hun spurgte underdanigt:
- Min herre, hvor ønsker De at tage hende først? Her knurrede han og gned pikken mellem min opsvulmende, glatbarberede skamlæber. Han så ned i mine øjne og smilede:
- Du skal nu få pik, som du vil huske resten af dit liv!
Jeg stønnede af en blanding af skræk og liderlighed. For pigen var begyndt at bearbejde min klitoris med en sådan perfektion, at jeg skreg høj af ophidselse.
- Hun er klar til at modtage Dem, Deres kongelige højhed, afgjorde hun efter 10 minutters bearbejdelse.
Hans pik fór ind i mig som en rambuk. Jeg skreg som en vanvittig. Jeg følte det, som blev jeg sprængt i to dele.
Han knurrede som et rovdyr, trak pikken ud, og tog den i hånden:
- Den tæve har en jomfruhinde som var den af træ....Løs hendes lænker og læg hendes ankler om min hals, og hjælp så til. - Jeg vil have hende, om hun så skal krepere under det!
- Non, non!!!!
skreg jeg desperat af skræk og følte mig virkelig som jomfru igen. Jeg fik et par sviende rap over lårene med et tyndt spanskrør.
- Siger du et ord til, hvæsede Monsieur Wong,  kommer du op at hænge! Jeg anede ikke, hvad han mente, men tav omgående - indtil det begyndte igen!
Fyrsten forsøgte atter at trænge gennem den indopererede mødom, og jeg skreg højt op.
Aldrig vil jeg glemme det øjeblik, det lykkedes ham at bryde igennem den. Det var en smerte så grufuld - og dog alligevel intet mod, hvad jeg senere kom til at opleve. Blodet sprøjtede ud fra den tynde plasticpose, de havde sat fast oppe i min kusse. Med et ryk trak fyrsten trevlerne fra den sprængte hinde ud og gav den til den orientalske pige, der puttede den i en fin sølvæske. Den skulle tydeligvis hjem til 'mødomssamlingen'.
Jeg blev nu fotograferet på alle mulige måder,. Men jeg var komplet ligeglad med, hvad de gjorde. Smerten havde gjort mig ligegyldigt overfor alt.
Med et øvet tag blev jeg vendt om på maven og mine ben blev atter spredt og lænket. Øvede fingre smurte mig ind i en salve, der duftede som en drøm.
Da salven også blev smurt ind i 'det lille hul', gik det i al sin gru og rædsel op for mig, hvad der nu ventede mig.
- Nej, nej! skreg jeg desperat og forsøgte fortvivlet at komme fri, men lænkerne holdt mig godt fast, og ligegyldig opmærksomhed omgav mig!
Jeg var nu helt overladt til alle dem, som havde lyst til at bruge mig. Og jeg blev kneppet i både mund og kusse. Men de måtte åbenbart ikke røre 'det lille hul'. Det var åbenbart forbeholdt fyrsten.... Madame Sabrina lagde mig til rette og hviskede i mit øre:
- Slap nu helt af, din krop vil synes om det!
- Åh, nej klynkede jeg, lad mig blive fri!
-Vrøvl, afviste hun mig.
Din mødom bagi vil fyrsten gerne tage nu, og det er kun lige første gang, det gør en smule ondt, bagefter er det himmelskønt! Slap nu bare helt af.
Hun stak en finger helt op i mit 'lille hul'.
- Du strammer, din lille dumme tæve, skændte hun. Slap a
f, eller det gør helvedes ondt! Du slipper alligevel ikke, hvad du end gør. Se piskene på væggen, de længes efter at stribe din bagdel!
- Nej, nej,
stønnede jeg, jeg hverken kan eller vil. Ingen modstand nyttede
Orientaleren kom hen til briksen, tog min hånd og førte den ned til sin jernhårde kæmpepik og sagde:
- Vil du nægte den noget, din lille tæve? Han stak nu en af sine tykke fingre brutalt op i min anus.
- Lad mig nu blive fri! Jeg ved, jeg ikke kan lide det der.
- Men det kan jeg,
lo han og kørte fingeren rundt i mit 'lille hul'.
- Skaf mere smørelse, hun er meget tør og snæver, brummede han. Madame Sabrina fór ivrigt over mig og nærmest sprøjtede creme ind i 'det lille, stramme hul'. En pude blev stukket ind under maven på mig, så min bagdel blev hævet, og jeg mærkede nu hans tunge vægt over mig. Jeg følte det, som om jeg skulle kvæles.
Jeg har altid lidt af klaustrofobi.
- Jeg kan ikke få vejret, hulkede jeg, og forsøgte at vride mig bort. Han lettede sig lidt.
- Skal vi piske hende først fr at få lidt gang i hende? spurgte señor Rafles med lysten stemme.
- Nej, skreg jeg rædselslagen og lagde mig villigt til rette under orientalerens enorme tyngde. Hans hånd søgte omkring min nervøst vibrerende bagdel, og jeg spændte alle muskler.
- Slap af, tøs, hviskede Madame Sabrina i mit øre. Men jeg kunne ikke lade være med at spænde.
- Holder De op, hvis jeg ikke kan udholde smerten? tryglede jeg og forsøgte at se op på ham. Han kyssede mig i nakken og tog mig om brysterne. Nogen holdt hårdt om min klitoris, og uden at ville det, blev jeg faktisk fugtig igen.
- Nu er hun klar, hørte jeg den asiatiske pige sige, mens et par fingre gned min klitoris.
Han førte sin pik hen til det stramt tillukkede 'lille hul'. Jeg var næsten vanvittig af skræk. Men han trykkede bare til. I begyndelsen med lidt forsigtighed. Madame Sabrina, der styrede hans enorme pik, havde sprøjtet mere creme ind i revnen.
- Hvis du ikke slapper af, bliver du pisket, advarede hun.
Hvad bilder du dig i øvrigt ind, din infantile lille luder?
Orientaleren blev stadig mere brutal og pressede voldsomt på. Jeg skreg og klemte sammen, og prøvede at komme fri, men jeg lå som i en skruestik.
Han stønnede af brunst, og maste den længere ind. Jeg skreg og vred mig for at komme fri af deres greb.

Men så kom den tykke, brutale pik fri af den første lukning og trængte endnu længere ind. Mine skrig blev dyriske. Madame Sabrina pressede en klud mod min mund for at dæmpe skrigene. Jeg troede, jeg blev spaltet i to dele: Ingen smerte kunne være mere frygtelig end den, jeg oplevede i det øjeblik!
Så fik jeg om muligt et nyt chok: Blitzlys blussede op. Alle fotograferede sprængningen af min røvs jomfrudom.
- Så, nu bliver det bedre, hviskede han og begyndte at arbejde stødvis inde i mig. Madame Sabrina tørrede sveden af mig, og trøstede mig med, at nu blev det dejligt. Men det blev ikke bedre. Jeg skreg og tryglede ham om at holde op. Så kom han i et langt, voldsomt sprøjt, der blev ved og ved i det uendelige.
Langsomt trak han pikken ud af mit smertende, brændende røvhul.
- Gud være lovet, tænkte jeg,  nu er det overstået!
Jeg græd af lettelse, og han kyssede mig lidenskabeligt og roste mig som en dejlig kvinde, han gerne ville købe. Men så pludselig var der en til, der tyngede min krop ned. Jeg forstod, at jeg ikke var færdig med den nedværdigende behandling.
- Nej, hylede jeg, nej, jeg vil ikke!
Men med et frygteligt stød borede en stiv pik sig vej op gennem mit smertende røvhul.
Nu skete der noget mærkeligt:  Jeg gav helt op. Og gav helt efter. Alle spændte muskler slappedes og smerten forsvandt.
Han sprøjtede inde i mig, og jeg følte, hvordan han trak pikken ud af mig igen.
Så kom den næste. Han havde bukserne halvt nede og kneppede mig brutalt og tavst.
Endnu tre tog mig i røven, og pludselig kunne jeg føle en liderlig lyst vokse i mig.
- Nu kan hun minsandten lide det, lo Madame Sabrina, der havde fingrene oppe i min kusse.
- Godt! lød Monsieur Wongs skarpe stemme. Han kom hen til mig. Løs hende og bøj hende ind over gelænderet der!
eg så angst op i hans udtryksløse, kinesiske ansigt og forstod pludselig, at jeg var helt i hans magt.
Mod min vilje følte jeg, at jeg ville gøre alt, hvad denne brutale kineser forlangte af mig.
Ja, jeg længtes oven i købet pludselig efter, at han ville piske mig!
- Er jeg mon blevet vanvittig, tænkte jeg, mens jeg villigt lagde mig over det brede, polstrede gelænder. Han spredte mine ben, og stak fingeren ind i mit røvhul og følte undersøgende rundt i det.
- Giv hende ti svirp! kommanderede han og trådte til side. Jeg så at negeren kom med en lang, tynd pisk i hånden.
- Nej, hvinede jeg og ville rejse mig, men en fast hånd trykkede mig atter nedover gelænderet.
- Skal vi lænke hende? spurgte Madame Sabrina med grødet forventningsfuld stemme.
- Nej, svarede Monsieur Wong, rejser hun sig, får hun ti ekstra. Hun kan lige så godt lære det straks, det sparer tid!
- Lad mig slippe, hulkede jeg.
- Giv hende 15, afgjorde Monsieur Wong:
En sådan prøveomgang plejer at gøre underværker på uopdragne kusser!
Jeg blev rykket helt forover, og så kom det første slag, ført af den store neger. Jeg udstødte et skingrende skrig og for i vejret, men blev straks trukket på plads igen. Nu fulgte det næste slag. Igen røg jeg op.
- Godt hæng hende op, bestemte Monsieur Wong. Madame Sabrina trak mig op og hviskede:
- Nu vanker der, det kan jeg love dig!
Jeg blev hængt op i nogle lænker, der gik ned fra loftet og fik et par ankeljern spændt ud mellem benene, så jeg ikke kunne samle dem.
Negeren befølte mig og klappede mig på kinden.
- Nu kan du hyle og skrige ligeså meget du vil, lille skat! Men jeg er nødt til at mærke dig. Bagefter tilhører du mig, når de andre har haft dig, lo han hult.
En pige skubbede min bagdel bagud, og nu sang et hvinende slag gennem luften. Jeg nærmest fløj op i luften. Jeg både græd og skreg i ét eneste vræl.
- Giv hende ti til som en lærestreg, beordrede Monsieur Wong, da jeg havde fået den idømte ration.
- Må jeg? spurgte Madame Sabrina og tog den frygtelige pisk ud af negerens muskuløse hånd. Monsieur Wong gav hende tilladelsen.
Først lod hun pisken lege henover mine gloende røde balder, så hævede hun den, men stoppede og tænkte sig om et øjeblik.
- Kom med en spand vand! forlangte hun så. Der gik et gys gennem forsamlingen, der overværede min nedværdigelse. Hun dyppede den tynde pisk i vandet,
prøvede den, og dyppede den igen. Så hævede hun den atter, og med en hvinen i luften landede den på min spændte bagdel.
Jeg skreg i vilden sky, som aldrig før. Jeg tror nok, pisken var dyppet i saltlage.
Endelig havde hun fået afleveret alle sine ti slag. Et øjeblik hørtes kun min jamren.
- Giv hende fem til, lød det nådeløst fra Monsieur Wong.
- Nej, skreg jeg,  jeg kan ikke klare mere. Jeg vil ud herfra! Madame
Sabrina svingede atter pisken, og jeg hoppede i mine lænker ved hvert eneste sviende slag.
- Gør hende klar, beordrede Monsieur Wong. Jeg blev løst af mine lænker.
- Sig tak, hviskede Madame Sabrina. Jeg gik hen og knælede ned foran den elegante Monsieur Wong.
- Tak! hviskede jeg.
Hvad ønsker De af mig, Monsieur?
- Vend dig om og hold fast i dine ankler!
 Jeg gjorde, som han forlangte, hvorpå han spiddede mig med en sådan kraft, at jeg nærmest fløj fremefter. Hans pik borede sig op gennem mig, og aldrig er jeg blevet kneppet så brutalt, som han gjorde den nat. Ind i mellem fik de andre lov at tage mig. Senere fortalte Madame Sabrina, at 35 mænd havde taget mig.
I de næste dage blev jeg voldtaget og nedværdiget, som ingen pervers fantasi ville have kunnet forestillet sig.
Den femte dag blev jeg løst af mine lænker, fik mit eget tøj og alle mine ejendele udleveret.
Derefter blev jeg ført op til Monsieur Wong, som modtog mig i sit elegante kontor.
- Nu kan du frit gå herfra, hvis du har lyst, smilede han. I
nden du forlader etablissementet, vil du blive kneppet på alle tænkelige måder, og som afsked får du 10 slag af pisk nr. 24!
Alle piskene havde numre: Den blideste var nr. 12. Så kom nr. 18, og den frygteligste af dem alle var nr. 24,. Den kendte jeg ikke på daværende tidspunkt. Den gav mærker for resten af livet, en tynd, læderbetrukket stålpisk, som så frygtelig ond ud. Så var der de normale luderpiske nr. 36 eller 46, der heller ikke var noget, jeg syntes om. Men da Monsieur Wong var lidt forelsket i mig, var min pisk nr. 12 eller nr. 18.
At det var en nødvendighed, at man skulle stifte bekendtskab med nr. 24, vidste jeg Gud være lovet ikke dengang. Ellers var jeg med det samme styrtet ud af “Petit Coq” for aldrig mere at vende tilbage.
Jeg havde hørt rygter om den fra flere andre damer, der var 'elever på instituttet'.
Jeg er også sikker på, at jeg ville være flygtet, hvis jeg havde vidst, hvad ordet piercing stod for.
Nu sad jeg her foran Monsieur Wong og kunne ikke tage min beslutning. Han bøjede sig ned, og kyssede mig meget lidenskabeligt.
- Jeg havde egentlig tænkt på at sælge dig til et af Señor Rafles bordeller. Det ville absolut  have været en stor oplevelse for dig, lille skat. Men nu vil jeg beholde dig her. Siger du ja, gifter jeg med dig. Du bliver min første konkubine! Hvad siger du til det? Vil du gå, eller bliver du her?

Jeg så på ham, og blev klar over, hvor smuk og sensuel, han var. At han ville lade mig piske, det vidste jeg alt om. Også at han måske kunne finde på, at lade mig anbringe i et bordel, når han vr træt af mig, vidste jeg også!
Jeg brast i gråd og kastede mig ind til ham. Jeg elsker dig, hulkede jeg. Vær sød mod mig, vil du ikke nok?
- Din lille møgtæve, hvor vover du at sige “du” til mig?
Madame Sabrina!
kaldte han,
tøsen bliver fræk! 100 rap med nr. 36 i morgen aften. Simon og Jack pisker hende. Selv om hun vil forlade os, går hun først efter hun har modtaget sin straf!
- Nej, åh nej, vær dog sød mod mig! Please, tilgiv mig!
både skreg og hylede jeg, Jeg skal aldrig glemme at sige “De”!
Endnu en gang spurgte han koldt: Vil du rejse din vej, eller bliver du ?

Jeg tudbrølede og vidste ikke, hvad jeg ville. Men at jeg var totalt forelsket og ikke troede, jeg kunne leve uden den smukke, brutale Monsieur Wong, det vidste jeg. Madame Sabrina bøjede sig nedover mig:
- Sig så, du bliver, lille skat. Du kan alligevel aldrig nogensinde blive glad udenfor dette hus!
- Jeg bliver! nærmest hviskede jeg fortabt. Han tog mig i håret og så mig lige ind i øjnene. Godt! Fra nu af opdrages du til 100% putain (luder), og du bliver mærket som sådan. Vi lader skæbnen bestemme, om du skal indregistreres.

Han tog mig så helt dejligt vidunderligt brutalt hele natten igennem. Jeg havde aldrig oplevet noget lignende.
Næste dag blev jeg pisket, men af ham personligt. Jeg skreg som en besat ved hvert eneste slag, og kunne ikke ligge på ryggen i flere dage, uden at det både sved og brændte. Den tredje dag piskede han mig igen. Jeg hange i lænker flere timer og blev kneppet af nogen tilfældige. Ind i mellem blev jeg pisket af Madame Sabrina, der havde fået lov til at piske mig, som kun hun mente, jeg havde fortjent det.
Endelig kom forløselsens dag, hvor jeg blev erklæret for at være en tilfredsstillende elev. Først skulle jeg dog helt ned i det allerlaveste, og blev derfor for et stykke tid udlånt til to fyres forgodtbefindende i den berygtede del af 18. Arrondissements bd. Clichy og Rue Martyres.
Det første, de fandt på og gjorde, da de havde overtaget mig, var at beordre mig ned på en skammel med vidt spredte ben og totalt nøgen. De kaldte en halv snes andre fyre ind og viste mig glædestrålende frem. De skiftedes til at kneppe mig, og derefter tissede de over hele min krop, i ansigtet, ja, overalt, så jeg drev af deres stinkende urin.

Jeg var tre uger i disse brutale fyres vold, og var bare simpelthen lykkelig for, at komme tilbage til bordel “Petit Coq”, hvor jeg med åbne arme blev modtaget af Madame Sabrina. Jeg skulle nu bestå den sidste og afsluttende prøve. Jeg blev klædt ud i dyrt, men frækt ludertøj. Madame Sabrina og Monsieur Simon ledsagede mig op på en lille bar bagved operaen, hvor nogle piger optog mig i deres klan. Jeg havde fået nøje besked på kun at gå med mænd, der accepterede min pris på 500 franc.
    Den første var ikke lige min type. Han tog mig op ad låret og tilbød mig straks 500 franc, men han ville have mig på gaden op ad en husmur. Jeg gik med ham, og lidt henne i gaden pressede han mig op ad muren. Han trak min kjole op og med trusserne halvt nede, kneppede han mig brutalt og perverst.
Så forsvandt han uden at betale.

En fyr, der var bestemt til at være min alfons og beskytter, dukkede pludselig op og forlangte pengene! Jeg græd og forsøgte at forklare. Det indbragte mig en voldsom omgang pisk på det lille værelse, der var mit midlertidige logi. Næste gang havde jeg selvfølgelig lært det. Pengene først!
I to uger var jeg barluder. Alt, hvad jeg tjente, tog alfonsen, der var ufattelig brutal. Han solgte mig åbenbart til en anden af slagsen på Montmartre.
Nu var det ikke mere i en luksusbar, men på et mindre bordel, hvor jeg skulle stå udenfor sammen med tre andre piger og tiltale de forbipasserende.
Min pris var sat fra 200 op til 1000 franc, alt efter, hvad kunden ønskede af mig. To af kunderne ønskede at kneppe mig alle tre steder, og derefter piske mig.

Jeg bestemte mig nu for at opgive og stikke direkte af sted til København.
Men så dukkede den smukke Monsieur Wong pludselig op - og jeg smeltede i hans arme!
- Du skal først helt nedværdiges, forklarede han, så kommer du op på den højeste erotiske tinde! Jeg gifter mig med dig i næste måned.

Jeg blev igen solgt, og blev nu regulær gadeluder.
En aften, efter min kunde nr. 26, kom politiet. Jeg lå og kneppede med en dejlig, sød fyr, der lige før havde givet mig en omgang pisk med et tyndt spanskrør.
Han sprøjtede netop udover mit ansigt, da fløjten pludselig skingrede. Han lo blot og rejste sig og gjorde et kast med hovedet.
- Du er anholdt, lille skat, hvorpå han trak et politiskilt frem.
Jeg blev sammen med fyrre andre piger kørt til politihovedkvarteret og registreret som prostitueret.
 Efter ti dages ophold i kvindefængslet blev jeg løsladt. Men det frygtelige var, at jeg blev kørt direkte til et bordel og indskrevet.

Den sidste aften, jeg skulle trække nede ved Rue Martyres, det meget kendte luderkvarter i Paris, røg jeg igen ind i en razzia. Turen gik igen til politiet, og derfra videre til en klinik, hvor jeg blev underkastet en nedværdigende undersøgelse. En kvindelig læge rodede rundt i mig, og gav mig til slut et stempel på låret, hvorpå hun sendte mig splitternøgen gennem hele hospitalet til en mandlig kollega, der skulle foretage en indgående undersøgelse.

Jeg blev anbragt på en bænk, indtil alle var væk. Så kom han hen til mig:
- Hør lige her, lille skat, jeg trænger til en kusse som dig! Enten gør du det, ellers erklærer jeg dig for syg, sagde han spottende.
- Det kan De da ikke! protesterede jeg opbragt.
- Ikke? lo han og holdt en fyldt sprøjte op foran mig. Denne her vil få dig til at opleve et længere stykke tid i luder-isolation! Han satte spidsen af sprøjten hen til mit nøgne lår. -
Vælg min og et par af mine venners pikke - eller sprøjten?
Jeg var rædselslagen og valgte naturligvis, hvad han tilbød. Han smed min frakke hen til mig, og uden et eneste ord fulgte jeg ham.

I de næste tre dage blev jeg ustandselig voldtaget af en række personer af det såkaldte gode selskab. Jeg havde selv valgt det. Splitternøgen under en gennemsigtig plasticregnfrakke smed de mig ud. Jeg måtte lade mig tage af ti forskellige på vej hjem til det lusede bordel, hvor jeg til gengæld blev modtaget med stor kærlighed.
- Dr. Marott?
spurgte bordelværtinden medfølende. Du slap utroligt billigt. Normalt skærer han et stykke af skamlæberne, ja, han har sågar fjernet klitoris på tre piger! Men en skønne dag rammer nemesis ham.
Endnu en uge måtte jeg trække på et af de billigste steder, så blev jeg hentet tilbage til bordellet “Petit Coq”, uden at ane, at jeg havde det værste tilbage. Jeg blev kneppet på alle tænkelige måder - nedværdiget - og opdraget til kun at være mænd til behag.

SMERTEFULDE PIERCINGER  
En aften kom Madame Sabrina og hentede mig. Hun klædte mig på i et helt nyt kostume af gennemsigtigt rødt stof.
- Du vil nu blive pisket med 200 slag, betroede hun mig smilende.
Det vil ikke være særligt slemt, de første 25 slag er de værste! Slap nu endelig af og tænk på alt muligt andet, så mærker du det knap nok.
Jeg blev lagt over en bænk, og i den næste time sved og brændte min bag. Så kom det, jeg ikke havde drømt om. De spændte mig fast på en briks, og den unge læge, der tidligere havde haft mig under behandling på bordellet, kom ind.
- Piercing! befalede Monsieur Wong hånligt. Til stede var også en gulklædt præst, der var der for første gang.
- Du skal giftes i dag, og vil blive gjort til en sensuel kvinde, lo Madame Sabrina smilende. Nu bliver du løftet helt til tops.

Jeg blev spændt ud på briksen og mine ben blev tvunget op i lænker, der hange ned fra loftet, så min kusse var helt åben. En sygeplejerske smurte mig ind i noget koldt, så min kusse var helt følelsesløs.
- Luk øjnene, sagde Madame Sabrina, der stod ved mit hoved: Det her vil være noget, du husker, min pige.
- Hvad skal der ske? spurgte jeg nervøst.
- Noget ganske almindeligt: Du skal indvies som konkubine! Men hold hellere din mund lukket, ellers kommer du bare op at hænge.
- Benene mere ud til siden, befalede den unge læge. Jeg blev løftet op fra briksen med bagdelen næsten svævende frit. Det gør ondt i skridtet. En mængde mennesker kom ind i salen og samledes omkring briksen, hvor jeg nu lå udspændt som et dyr. De følte henover min kusse, og kom med nedværdigende bemærkninger.
- Kan jeg købe hende? spurgte en kvinde med grødet stemme.
Jeg mangler lige sådan en tæve i mit distrikt.
- Hendes klit er jo helt stiv,
sagde en anden.
- Det forsvinder snart, lo en dame med skinger stemme, jeg elsker at se, når tæver bliver mærket! Kære doktor: Gør det nu endelig langsomt, jeg vil meget gerne høre hende ”synge”.
- Hun skal nok komme til at ”synge”, svarede lægen.
Hendes skamlæber er meget tykke, så det bliver noget, hun aldrig nogensinde glemmer.
- Skal hun bedøves
? spurgte han henover mig.
- Nej! hørte jeg Monsieur Wong svare. Jeg ønsker, hun skal mærke det helt ud. Værsgo doktor!

Jeg blev meget ophidset af den beføling af min kusse og anus, der nu fulgte. En meget elegant dame forlangte at komme til. Nogen lo, da hun bøjede sig ind over mig, og slikkede mig i kussen, så jeg var ved at blive vanvittig af liderlighed.
- Kom så i gang med piercingen! forlangte Monsieur Wong. Bagefter skal I nok få lov at tage hende allesammen.

En greb mig med et fast, men smertefuldt greb om den ene skamlæbe.
- Er det her, De ønsker den første piercing?
- Ja!
svarede min elskede Monsieur Wong tilbage. Madame Sabrina strøg mig blidt over panden,:
- Nu holder du mund og tager det helt roligt.
Så udstødte jeg et hjerteskærende skrig. En frygtelig smerte jog op gennem mig. Jeg rev og flåede i mine lænker.
- Hun er da vist frygtelig ømskindet, lo lægen, og greb hårdere om min ene skamlæbe.
- Det er fuldkommen ligegyldigt! svarede Monsieur Wong,
gør nu kun, som De har fået besked på.
Pludselig føltes det varmt, og en let sveden lugt nåede mine næsebor.
- Færdig, mumlede lægen.
- Fortsæt med det næste, svarede Monsieur Wong iskoldt. Han kom hen til mig og klappede mig på kinden og sagde: - Du er et lille ømskindet fjols, og hold nu inde med dit skrigeri, ellers skal du søreme få noget at skrige og hyle for. Madame Sabrina, tag nr. 24 frem, så hun kan komme op med sine skønne ben! Han lo højt.
- Åh Gud, hviskede Madame Sabrina, det er for meget. Din lille stakkel, du skal sove på maven de næste tre nætter!
- Hvad sker der? spurgte jeg og stivnede i angst.
- Det sidste i din indvielse, svarede hun. Jeg mærkede, at der blev trukket i den anden skamlæbe.
- Nej, hylede jeg, lad mig være, jeg vil ikke!
- Hold dog din mund, lille dumme tæve, vil du måske have ekstra af nr. 24? Så slemt er det jo heller ikke, som du ligger og skriger op om.
Så kom smerten igen, og denne gang langt værre.
- Hun er betydelig tykkere i denne side, mumlede lægen.
Giv mig et andet bor!
- Skal vi lokalbedøve hende?

- Nej, ikke tale om, svarede Monsieur Wong: Det skal kunne mærkes, når de indvies til præstinder i sexlogen!
Madame Sabrina tørrede min våde pande, og hviskede beroligende til mig. Jeg hylede som en stukket gris igen. En dame bøjede sig nedover mig, så hendes hår faldt nedover mine løftede og blottede lår,
- Skønt! jublede hun:  En virkelig oplevelse! Hun ”synger” simpelthen dejligt. Hun gav mig et klap på inderlåret.
Så begyndte lægen rigtigt at bearbejde min skamlæbe.
- Hold den højere op, sagde han til sygeplejersken. Der blev trukket voldsomt og smertefuldt i min skamlæbe. Det føltes, som ville de vende vrangen ud på min kusse. I næste nu kom en voldsom smerte, så jeg hylede og skreg og hævede min krop som en spændt bue.
- Så er jeg igennem, sagde lægen lettet.
Det ser meget fint ud, men jeg er blot lidt bange for, at det er for lille! Kom med den tykke ring.
Han begyndte at rode i mine skamlæber. Det gjorde ikke så ondt som før, men det stak en hel del, så jeg stønnede, når han blev for voldsom.
- Nej, nu må jeg foretage en ny piercing! Jeg stivnede af skræk.
- Nej! Jeg vil ikke! Lad mig gå! Jeg rev og sled i mine lænker, men jeg var lænket på en sådan måde, at jeg ikke havde nogen mulighed for at komme løs.
Damen fra før lo højt og inderligt over mine meget høje angstskrig. Hun tog mig på kussen og trak brutalt i den ene påsatte ring.
- Lad hende få 50 med nr. 18! sagde Monsieur Wong. Med øvede hænder blev jeg drejet om på maven, og fik en tyk pude skubbet ind under mig, så bagdelen blev hævet opad og spændt ud.  50 med kort pause for hver ti slag, foreslog Monsieur Wong, der jo nu ejede mig som personlig konkubine udover at han vr logens præsident.
- Må jeg give de første ti slag? spurgte en dame, der kom hen og kyssede mig i nakken. Nu skal du få noget at hyle for, den lille skrighals! lo hun og gned mig henover den spændte bagdel.

Første slag faldt med en brændende sviden, så jeg skød op i en bue trods lænkerne og udstødte et langt og gennemtrængende skrig. Der var to minutter mellem hvert slag, så de kunne nå at sætte sig. Jeg bad og tryglede dem om at holde op, og tilbød dem, de bare kunne gøre med mig, hvad de ville, blot det ikke var pisk.

Efter de første ti slag var der en pause, hvor jeg blev kneppet i mund og anus samtidig.
Så overtog en anden dame pisken. Hun slog langt kraftigere end den første havde gjort. Der var en, som foreslog 50 ekstra af nr. 36 - en frygtelig pisk, kun beregnet til de øvede, men det gik Monsieur Wong Gudskelov ikke med til.

Jeg blev igen lagt på ryggen. Det sved og brændte i bagdelen, så jeg i første omgang knapt bemærkede, at lægen igen begyndte at rode ved skamlæben. Jeg bed tænderne sammen, velvidende, at jeg igen kom om på maven, hvis jeg ikke var villig. Men skrige kunne jeg alligevel ikke lade være med. yyy

Endelig var lægen færdig, og ringen blev sat i. Jeg var lykkelig over, at jeg nu var færdig. Jeg faldt i en dyb søvn. Det sved kraftigt i skamlæberne, da jeg vågnede. De hængte nogle 250 gram tunge genstande i ringene for at gøre hullerne større og trække skamlæberne nedad, hvad der var obligatorisk for alle i logen indskrevne kvinder.

- Var det slemt? spurgte de andre af mine medkonkubiner. Der var i alt 30 af forskellig nationalitet. - I morgen bliver det værre, smilede en smuk negerpige på min egen alder. Skal jeg i morgen igen? råbte jeg desperat. Ja, du tror da vel ikke, du slipper med det der? lo hun frydefuldt.

Allerede kl. 10 næste dag blev jeg hentet til den nye piercing. Jeg gik nærmest som i drømme, velvidende, at jeg måtte lade ske, hvad der skulle ske, eller jeg ville igen blive pisket. De andre havde advaret mig mod nogen form for protest.

Men, men det der fulgte var overhovedet ikke noget imod gårsdagens frygtelige piercing.

Efter at være spændt og lænket solidt fast entrerede lægen. Han vred bogstavelig talt vrangen ud på mig, for at komme til den skjulte klitoris. Jeg kunne med stive rædselsslagne øjne følge hans forehavende i det store loftspejl.

Han klippede huden bort, så en lille men ret tyk vorte sprang frem. De lo allesammen højlydt, da det skete. Madame Sabrina klappede mig på lårene, og sagde muntert: “Det var jo en sød lille klit, du har gemt min tøs. Nu skal vi have den rigtigt op at stå, så du kan blive endnu mere glad for pik”.

Lægen tog godt fat i min klitoris og trak til, som ville han rive den af. Da han havde trukket den så langt ud af sit leje, som han kunne, borede han gennem den og anbragte en stang, så den ikke kunne komme ind igen. Jeg skreg som aldrig før i mit liv og besvimede flere gange under denne djævelske tortur.

Skal vi ikke lige ordne hendes hængelapper med det samme, spurgte lægen, og trak i de indre skamlæber, der var ret store og hængte uden for de ydre. Ja, gør hende endelig helt færdig, så vi hurtigt kan få hende i gang. Nu fjerner vi de skønhedsfejl, du er belemret med lille skat, sagde Madame Sabrina og kneb mig i kinden, så rigtig mange store pikke vil nyde at besøge din grotte. I loftspejlet fulgte jeg, hvordan lægen tog fat i de store lapper. Han klippede dem simpelthen af under mine dyriske skrig og under tilskuernes højlydte nydelse af, det som jeg her måtte gennemgå.

Så blev begge mine skamlæber trukket ud til siderne af nogle kæder, der fra ringene blev hæftet til en mavekæde, jeg havde fået på.

Således piercet færdig, blev jeg nærmest båret op på mit værelse, hvor to søde japanske piger tog sig af mig. Jeg faldt hurtigt i dyb søvn, men havde nogle frygtelige drømme. Efter kun et par timers søvn, blev jeg vækket. Jeg blev af en af de japanske piger iført en gennemsigtig silkechemisette, lange sorte strømper og et par højhælede sko, et hundehalsbånd om halsen og lænker, der hængte ned foran.

De øvrige piger slog en skrallende latter op, og fortalte mig, jeg nu skulle indvies til mit dejlige erhverv i fremtiden. Jeg blev nærmest trukket som en hund ind i præsentationssalonen, hvor der sad og stod en del kvinder og mænd. Jeg måtte vise mig frem på alle tænkelige måder, og lade mig overrage og beføle som et andet dyr.

De tog om den smertende og erigeret klitoris, så jeg stønnede. Nogle helt ukendte følelser skyllede gennem mit indre ved berøringen, og det var som om skeden bevægede sig i bølger og skamlæberne svulmede op. Det var på en gang både dejligt ophidsende, men samtidig modbydeligt.

Du bliver en rigtig dejlig luder, hviskede en dame til mig. Måske køber jeg dig, når de vil sælge dig. Du vil pynte i mine forskellige luderbarer. Jeg kunne have spyttet hende lige midt i hendes kønne fjæs, men turde selvfølgelig ikke.

Jeg blev trukket hen til en lille gruppe af herrer og to kvinder. En høj asiatisk herre tog mig i øjesyn og følte op i mig. Han stak en finger højt op i mit anus, medens jeg stod bøjet og holdt fast om anklerne. Han stak til sidst et par fingre ind i min mund. Læg dig på knæ, lille skat, sagde Madame Sabrina, og tag så Mr. Kims store stav frem.

Jeg var næsten lammet over hendes forlangen, men jeg vidste allerede, der ingen diskussion var. Famlende fik jeg åbnet hans gylp og ud sprang den største pik, som jeg ikke i min vildeste fantasi, havde forestillet mig. Nu må jeg indrømme, jeg kun havde set meget få, men denne var tre gange så stor, som den min fraskilte mand havde. Tag den i munden tøs, snerrede Madame Sabrina, og trak mig i håret. Jeg var jo endnu i besiddelse af mit lange sorte hår, og anede ikke det ville blive totalt fjernet senere, som alt andet kropsbehåring.

Nervøst tog jeg det store pikhoved i munden. Han lagde hænderne om nakken på mig, og skød den store pik ned i halsen, så jeg troede, jeg blev kvalt. Stram dine luderlæber om den, hvæsede Madame. Lidt efter trak han pikken ud og trak mig op ved håret og hen til et bord, hvor jeg blev lagt med benene hængende ned mod gulvet.

Så tog han og lagde benene over sine skuldre. Med et brutalt stød, stødte han den store pik op i mig. Jeg lukkede øjnene, men fik straks en lussing og besked om at holde mine øjne åbne, og se på ham. Han stødte frem og tilbage med lange dybe stød og en bølge af hede skød gennem mit underliv. Det var pludselig helt vidunderligt.

Han trak nu pikken ud af mig, og hev mig ned fra bordet, og stødte pikken ind i min mund. Jeg gylpede og snappede efter vejret, da stråle efter stråle slyngedes ned i min hals. Jeg ville trække mig fri af hans dunkende pik, der fyldte mig med en flod af varm tyk sperm, men hans hænder holdt om mit hoved i et jerngreb, til han var helt færdig. Han gik slentrende over til baren og sagde til Madame Sabrina. Lænk hende på gyngen, så tager jeg hende om lidt igen, og senere kan i alle tage hende.

 

Baggrunden for piercing af klitoris

Der er mange former for piercing og grunde til, det bliver gjort. Ingen kvinde er, som eksperter ønsker, hun skal være, så derfor foretages der piercing og nogle meget ubehagelige og frygtelige indgreb, så kvinden kan blive fuldendt med eftertragtede organer. Nogle af grundene er, for at udsmykke kvinden. Hun skal være og blive mere attraktiv for sin seksuelpartner. For - primært i SM-sammenhæng - at få nogle avanceret muligheder i det seksuelle spil, der ellers ikke ville være til stede.

Den vanskeligste og ret risikable piercing, er piercing af klitoris, hvad kun meget få kvinder i bordellet “Petit Coq” blev udsat for. Jeg var desværre en af disse få! Dette er jo ikke overraskende, når man tager i betragtning, at den passere ret gennem centret for kvindens følsomhed. Denne piercing kan ved den mindste fejl ikke blot svække kvindens seksuelle følelser, men også ødelægge hele hendes funktion.

Men lykkedes denne meget smertefulde og risikobetonet piercing vil det fremhæve, og forstærke kvindens seksuelle funktion og følelser, og i 99% tilfælde gøre hende til nymfoman. Det er en skæbne, jeg ikke ønsker for nogen kvinde, og som jeg var rædselslagen for, kunne blive min, men det blev altså gjort ved mig. Der var i flere tilfælde, hvor jeg var diskuteret til en sådan skæbne, inden den blev effektueret. Jeg blev også meget hurtig gravid, som de sagde, blot jeg så en pik, var jeg gravid. Da det var sket ca. 20 gange, blev jeg åbnet ved livmoderen, så det efter nogle dage simpelthen flød ud af mig.

Selve piercingen af klitoris, kan foretages enten horisontalt eller vertikalt gennem klitoris. Retningen er i høj grad et spørgsmål om formålet. Den vertikale går fra indersiden af det omvendte V, formet hvor klitorisbåndet går over i klitoris selv, til hvor klitoris møder sin forhud.

Den vertikale udføres sædvanligvis, når klitoris er unaturlig lille eller helt skjult under hudfolder (som i mit tilfælde). Denne piercing får klitoris til at vokse, så der bliver plads til den horisontale piercing. Alle horisontale er lavet lige langt fra top og bund af klitoris fra den ene til den anden side ved roden. Der bliver isat en stang eller ring, i særlige tilfælde begge dele, som det blev gjort på mig.

Nåh, det var et lille sidespring. Det lyder så såre enkelt, men jeg kan forsikre for, det var en rædselfuld oplevelse, og det var også som pikkene var gloende, da jeg senere blev kneppet af 25 forskellige mænd.

Jeg kom til at opleve nogle meget uhyggelige nedværdigende dage, og igen efter mange trusler underskrev jeg de  naturligvis nødvendige papirer på, jeg var i huset af egen fri vilje. Det endte som sagt altså alligevel med, jeg blev kuet og indordnede mig, som de ønskede.

Allerede dagen efter blev jeg ført ned til en tatovør, og blev mærket såvel på kusse som på begge balder. Foran blev det marokkanske navn for luder (Karina) indtatoveret. Og bagpå den ene balde blev der endvidere tatoveret Tutka - logens betegnelse for luder, men også det kinesiske ord for det samme.

Yderligere blev der tatoveret en pisk og ordet “docile”, det franske ord for “lydig” og “lærenem”. På den anden balde blev der tatoveret en rose som tegn på, at jeg var til salg - men over rosen, navnene på mine to ejermænd, som jeg havde svoret på at være helt lydig og underdanig overfor, sålænge deres navne stod på min bagdel. De kunne fjernes, og nye ejernavne kunne tatoverers der. Jeg traf en kvinde, der havde ti forskellige ejernavne, hun havde til gengæld også tilhørt logen i 15 år.

 

De tre lede kællinger og deres hunde

Efterfølgende kom jeg som sagt ud for utallige ydmygende ting. Jeg var jo kuet og kommet ned på jorden, og gjorde i bordellet nøjagtig som Madame Sabrina ønskede og forlangte. Hun havde bestemt, at min store hårpragt skulle ryge. Først klippede hun med en saks tot for tot, derefter tog hun en maskine og klippede videre, i øvrigt tog hun sig meget god tid. Til sidst barberede hun mit kranie, men uden sæbe, som hun sagde, jeg skulle have hele fornøjelsen med.

Madame Sabrina undersøgte min krop for yderligere hår (under armene, kussen, ude og inde i røvhullet). Dem tog hun med en pincet, og det gjorde frygteligt ondt, indtil hun erklærede, at jeg nu var totalt hårfri.

Selv om den egentlige ejer af mig, er den både dejlige og modbydelige Monsieur Wong, kunne jeg somme tider blive frygtelig ophidset ved, tanken om, han pludselig var der, og trak mig efter sig ved et brutalt greb i armen. Han hængte mig op på den for ham særlige ydmygende måde, som var yderst smertefuld. Man gør sig ikke begreb om, hvad han bød visse af sine kvinder, som han havde noget tilovers for, og dem var jeg iblandt, uden jeg begriber hvorfor.

Han sagde altid, når jeg selv blev fremvist for hans særlige indbudte gæster: “Denne tøs er mellem mine fem bedste ludere og yderst værdifuld, men hun skal køres strengt og piskes godt igennem, så er hun en drøm i sengen og hængende i gyngen”. Vis frem, hvad du har min lille skøge. Jeg måtte så trække op i kjolen og fremvise mig med spredte ben. Så blev jeg givet frit til alle hans gæster, der stort set kunne gøre med mig, som de havde lyst til. Jeg gjorde med glæde alt, hvad Monsieur Wong forlangte, når blot han af og til valgte mig som sin elskerinde, blandt de mange hun kunne vælge imellem.

Det var efterhånden dagligdags, jeg kom ud for ydmygende ting. Her tænker jeg med voldsom gru og gysen tilbage på de tre lede kællinger, der lod mig bedække af hunde for første gang i mit liv. Det var frygteligt, selv om det gjorde mig stærkt ophidset, da det først var i gang.

Mon ikke man kan forstå min forfærdelse og skamfølelse bagefter? Jeg kom trods alt fra et strengt religiøst og puritansk hjem og fra et borgerligt intellektuelt miljø, hvor det at hengive sig til erotik med fremmede udover sin forlovede eller mand, ansås for direkte svineri.

De var fire eller fem meget elegante damer sammen og kom aften efter aften. Pas på dem, havde en af mine medsøstre advaret mig, gå endelig i en stor bue uden om dem. De er hårde lesbiske, og de kan ikke udstå kvinder, der er til mænd, de er nogle satans sadister af værste skuffe.

Jeg blev grebet af panik og skræk for dem, men havde mærket de havde interesse for mig. Det havde ellers lykkedes for mig hver aften at undgå dem, ved at komme op med mandlige gæster. Men så en sen eftermiddag, dukkede tre af dem op. Jeg sad netop i min røde kaftan sammen med fire andre medsøstre til præsentation i den særlige sal og ventede på mandlige gæster.

De styrede direkte hen til mig, og så på mig med åbenlys vurdering. Madame Sabrina kom næsten springende som en gazelle af ivrighed, så der herskede ingen tvivl om, det var nogle meget indflydelsesrige personer af en vis betydning, når Madame Sabrina opførte sig på denne måde.

Det er Dorthe, dansk/fransk, ret ny, begyndte Madame ivrigt. Hun mangler blot lidt i sin erotiske opdragelse, men hun får daglig pisk. Som De ser, er hun glatbarberet på hovedet, som tegn på hun er helt ny. Hvor længe har hun været luder? Spurgte den ene med hæs stemme, og tog mig om hagen. Tre måneder, svarede Madame.

Hun har kønne øjne, der lyser af pik, lo en af de andre. Kan du lide pik, Dorthe. Ja, svarede jeg spagt, selv om jeg ikke ligefrem var begejstret for det på daværende tidspunkt. Men jeg turde ikke svare andet. Kan du lide at blive taget bagfra i tævestilling? Spurgte den første. Jeg så  hen på Madame, der nikkede og sendte mig advarende blikke. Ja, mumlede jeg nervøst. Hvor gammel er tæven, spurgte den ene og følte op ad mine lår. Hun er født i Danmark af en dansk mor og fransk far, svarede Madame Sabrina. Hun er altså en halvgammel tæve, men de kan være virkelige gode i den alder.

Sælger De hende? Nej, vi har bestemt os til, at beholde hende her i bordellet et stykke tid endnu. Der er meget skjult i hende, som endnu ikke er kommet frem. Kunne du tænke dig at blive kneppet af fem store pikke på skift og blive fyldt med tyk flydende sperm? Ja, svarede jeg sagte.

Det havde jeg allerede været ude for flere gange under de tre måneder i bordellet. Tag kjolen af og bøj dig frem. Jeg gjorde, som der blev forlangt. Hun er god og vil let kunne tage de pikke, hun skal have. Men hun er meget tør. Bøj dig længere frem dumme tøs og spred skamlæberne, så vi kan se dig i dit fornøjelsesorgan. Hun stak brutalt en finger op i mig og kørte rundt, så jeg gav et gisp fra mig. Hun blev ved i nogle minutter, der for mig var som en evighed. Nåh, nu bliver tæven fugtig, konstaterede hun.

Vi vil meget gerne have hende hjem på fredag kl. 21.00, hvor vi rigtig vil fornøje os med hende. Vi går ud fra, tæven kan tage af sted alene. Hun må gerne være godt brugt, lige før hun tager af sted. Vi beholder hende til søndag aften.

Da jeg senere fortalte det til de andre mere erfarne damer, lo de højlydt ad mig og sagde: Der får du dine indgange på virkelig prøve, og det vil gå op for dig i sin fulde pragt, hvad det vil sige at være sexpræstinde i bordellet. Vær nu snusfornuftig og gør alt, hvad de tre lede lesbiske kællinger ønsker og forlanger, det kommer du længst med.

Om fredagen blev jeg klædt på i en lidt stram lædernederdel og en lignende jakke, meget højhælede sko, sorte strømper og skindkorset. Det blev strammet næsten smertefuldt om mig, så jeg var snøret helt ind i taljen, og min bagdel forekom endnu større. Jeg blev kørt ind til Paris, og sat af ud for en stor ejendom i Avenue Victor Hugo.

Jeg var simpelthen rystende nervøs, da jeg ringede på døren. En pige i en meget kort sort kjole lukkede op. Hun førte mig ind i en elegant stue, hvor de tre lesbiske kællinger sad og drak pernod. Det var hyggeligt, du kom lille skat. Er du liderlig? Spurgte en af kællingerne. Hun stak en hånd op under min nederdel og førte et par fingre rundt i kussen. Næh, tæven er tør, som en ørken, henvendte hun sig til de to andre. Nåh, men det betyder ikke noget, for vi har jo god tid. Du skal nok blive liderlig, før vi er færdig med dig, din lille luder.

Klæd dig af, men behold korset, strømper og sko på. Kom så her hen, så du kan få halsbånd på som en rigtig tæve. Hun strammede et bredt læderhalsbånd om min hals. Det var så bredt, at det fyldte hele halsen, og jeg følte det, som min hals blev skilt fra resten af kroppen.

Har du fået noget dejlig pik i dag? Hun følte mig igen i kussen. Ja, svarede jeg genert. Hvor mange pikke har du fået? Syv forskellige! svarede jeg ubehageligt til mode ved hendes frække spørgsmål, der samtidig sagde mig, hun krævede omgående svar. Har du vasket al spermen ud af din tævekusse, før du kom her? Det måtte jeg jo indrømme. Jeg fik for det et par knaldende lussinger, som straf for denne renlighed.

Hun trak op i sin kjole og blottede sin kusse, der var voldsom behåret og underlig nedhængende med store skamlæber. Hun spredte benene, og forlangte jeg skulle slikke hende. Jeg var på daværende tidspunkt af min erotiske opdragelse ikke særlig god til dette. Hun skældte og smældte, og kaldte mig ved alle mulige ydmygende ting. Læg dig op på bordet og spred dine tæveben, så skal vi nok lære dig, hvordan du slikker en kusse.

De skiftedes til at slikke mig, så jeg begyndte at blive sensuel ophidset, og safterne løb ud af mig, samtidig med en hede bølger skyllede gennem underlivet. Så var det min tur til at slikke de tre modbydelige kællinger. Jeg blev overhældt med deres safter, ind i mellem blev jeg hængt op i nogle kroge i loftet, så jeg svævede over gulvet. Jeg blev pisket, så jeg skreg, skamlæberne blev spændt langt ud til siden, så jeg hængte fuldkommen åben. De foretog de mest perverse ting med mig uden den mindste hensyntagen til min jamren.

Dette blev de ved med til langt ud på natten, og de fortsatte straks næste dag. De var simpelthen umættelige i deres perversiteter. Jeg blev efterhånden også stærkt ophidset og fik et par orgasmer, der fik dem til at udstøde begejstret hyl. Jeg måtte med fingeren gøre kussen ren, og slikke mine egne safter i mig. Den mindste tøven, og jeg blev pisket direkte på den vidtåbne kusse, så jeg skreg i vilden sky.

Vil du have et par dejlige pikke? Spurgte de og borede en dildo op i anus, så jeg vred mig af smerte og tudbrølede over mishandlingen, jeg udsattes for. Ja, hulkede jeg. Sig det højt, så vi ved, hvad du vil ha’, din lille luder. Jeg vil have pik, pik! Nærmest hylede jeg. Bed så rigtigt pænt om det, din tæve. Jeg beder inderligt om at få pik! Er du rigtig liderlig og klar til nogle store pikke? Ja, jeg er liderlig, og vil gerne have masser af pik. De lo frydefuldt ophidset og følte mig oppe i kussen. Tæven er drivende våd, konstaterede de glædestrålende.

Jeg blev beordret ned på knæ i tævestilling. Jeg havde en uhyggelig følelse, af noget perverst var under opsejling, for der var ikke skyggen af en mand i den store lejlighed. Jeg lagde mig på alle fire uden at tænke over, hvad der nu skulle ske. Der var sket så meget perverst, så jeg troede intet kunne blive værre. Men her havde jeg forregnet mig og blev meget klogere. Det, der nu skulle ske overgik selv min vildeste fantasi. Jeg ville simpelthen ikke have troet, det var muligt.

Et videokamera blev stillet op, så det kunne fotografere fra alle vinkler. Det beroligede mig en lille smule. Jeg regnede med, der blot skulle tages en film af mig i forskellige obskøne positioner. Det var der blevet flere gange, så det gjorde mig egentlig ikke noget særligt.

Rosabel, pigen der havde åbnet døren, da jeg ankom, blev kaldt ind. Hun var nu klædt i en sort stramtsiddende dragt af vildt læderskind. Hun anbragte et bredt stift hundehalsbånd om min hals, der nærmest strakte hovedet op i en unaturlig stilling, så jeg ikke kunne bevæge det ret meget. To tunge lænker fæstnedes i ringene og i et par ringe ud til siden, men ikke strammere end jeg kunne bevæge mig, men rejse mig op fra den knælende stilling, kunne jeg slet ikke.

Gør ludertæven klar til at blive parret, sagde den høje, der var en slags leder af dette erotisk bizarre orgie, jeg var lejet ud til. Hvordan er hannerne til mode? Rosabel lo på en mærkelig måde. De er meget ophidset, de har jo ikke haft en tæve i snart tre måneder. Jeg lod dem lugte til tævens trusser, hun havde på i aftes. Det gjorde dem helt vilde, de bogstavelig talt flåede i trusserne, så de ved nu, hvad der er i udsigt. Lad dem lugte til hendes safter, lige før de skal ind til hende, sagde en af kællingerne med en afsindig hæs stemme.

Skal hun have noget under sig som støtte? Max vejer jo mellem 80 og 90 kg, og han er meget ophidset. Jojo er også en tung fyr, som tæven måske ikke kan klare. Tæven skulle jo meget nødig falde sammen med en af dem oven på sig. Nej, hun har kraftige hofter og lår, hun kan afgjort bære Max.

Rosabel kom med et slags gammeldags bæretræ, som der blev brugt til at have over skulderen med et par spande i hver side. Det passede lige til mine hofter, men gjorde lidt ondt, da hun trykkede det ned over mig. Stødt med armen tøs og ud til siden med knæene, så vi kan se din bæreevne, før dine parringslystne hanner får dig. Prøv ikke på at smide dig ned, så skal du få en straf, du aldrig glemmer.

Nu anbragte hun nogle tunge lodder i hver side, jeg følte det, som skulle jeg brække midtover. Jeg stønnede højlydt under den store vægt. Skyd ryggen opad, dumme tæve, hvæsede hun, og føjede endnu et par lodder til. 90 kg, afgjorde hun og så over på de tre, der sad med skrævende ben og stirrede på mig, der lå der på alle fire, som et dyr til forevisning.

Det er bedst tæven ligger sådan et lille stykke tid, sagde Rosabel med en grim latter. Det giver sådan en god øvelse for hende. De sad og nød deres drinks, medens jeg pustede og stønnede med den tunge vægt tyngende på mine hofter. Mine lår begyndte at snurre, og det bankede i de strakte arme, men jeg holdt ud i skræk, for hvad der ville overgå mig, hvis jeg lod mig falde sammen.

Det var mig en gåde, hvad de havde i sinde med mig, men jeg regnede med, det var nogle store fyre, der skulle have fornøjelsen og tage mig, som var jeg et hundyr til bedækning. Hvad de virkelig havde tiltænkt mig, havde jeg endnu ikke i min vildeste fantasi forestillet mig muligt.

Efter en tid der forekom mig som en evighed, rejste Rosabel sig fra den skammel, hun sad og betragtede mig på, medens hun af og til førte en slags børste ind mellem mine spredte lår og ligesom børstede henover skamlæberne, så jeg trods min anstrengelse med at holde ud og en ubehagelig angstfølelse, blev jeg ophidset af denne berøring.

Pludselig bøjede hun sig frem og stødte børsten ind i mig og helt op, så jeg udstødte et skrig af både smerte og overraskelse. Hun stødte den helt ind i livmoderen, så jeg troede, hun ville springe mig. Jeg vred mig af smerte over dette sadistiske påhit. “Bliv liggende i tævestilling din pikgale luder”, hvæsede hun, og kørte den store uhyggelige børste rundt i mit indre. Du skal være rengjort, til dine hanner tager dig i brug.

Spred nu lårene tøs. Jeg turde simpelthen ikke gøre andet end, hvad den lede kælling forlangte. Giv hende alt, hvad hun kan tåle lo en af de andre med ophidset stemme. Til sidst kunne jeg ikke udholde mere og smed mig ned på maven. Hun trak børsten ud, og råbte op på alle fire, som den tæve du er, og nu bliver du altså liggende. Jeg kom med nogen besvær op på alle fire igen med det tunge bærebrædt spændt over hofterne. “Spred så lårene din liderlige tæve”, vrissede Rosabel hårdt.

Hun svippede i luften med en lang tynd pisk. Her har du en forsmag på, hvad der venter dig, hvis du igen smider dig på maven. En række af svidende slag susede nedover min bagdel og mine lår. Jeg hylede, skreg og vred mig under hendes vilde slag, men bortset fra jeg trak bagdelen til mig en gang i mellem, blev jeg pænt liggende.

Hun spændte nu en jernstang mellem anklerne, så mine ben var udspændt og umulig at samle. Det samme skete med håndleddene. Til sidst blev et par tunge lodder fastgjort til ringene, jeg havde fået fastgjort ved piercingen, og som jeg jo har den dag i dag. Lodderne tvang skamlæberne kraftigt nedad og føltes ret tunge. De pressede også min permanent erigeret klitoris ud mellem skamlæberne, så den lå helt blottet.

De tre andre kællinger kom hen og tog mig nøje i øjesyn, og malkede hensynsløs på klitoris og frydede sig åbenlys over min jamren og små skrig. De kom med et væld af sjofle og ydmygende ord. Jeg tror, jeg den dag og nat fik lært samtlige obskøne og sjofle franske gloser gennem de fire lede sadistiske kællinger. Sikken nogen dejlige striber, du har pyntet tæven med, lo en af dem lysten, og følte henover mine brændende lår og bagdel. Du er fænomenal Rosabel til at ordne en tæve, roste hun.

Nu skal vi have hende op på højderne, så hendes parringslystne hanner kan få glæde af deres tæve. Rosabel lo. Hun greb brutalt om mit frie bryst, som det er en ufravigelig lov nogle af kvinderne hos Madame Sabrina skal have blottet. Det måtte aldrig tildækkes af BH, så i dag er alle mine BH’er åbne i den ene side. Det var os, der benævnes hetærer.

Hendes vorte er hård som en nød, lo hun og bearbejdede mit bryst. En af de andre stak en finger op i mig, medens en anden gned mig i nakken, en af mine meget erotiske ophidsende zoner. Hun stak en finger ind i min mund på en måde, der virkede utrolig sensuel. Det var første gang, jeg oplevede dette, men senere kom jeg ofte ud for det, især når jeg var udlånt til de lesbiske.

Hun gned mig henover den glatbarberede hovedbund, nu svulmer tæven sandelig op, sagde hende, der bearbejdede mine skamlæber. Nu gav hun sig til at malke min meget ømme og jernhårde klitoris, på en måde, så jeg jamrede af ophidselse og smerte. Hun stak næsten hele hånden op i mig og pressede mod livmoderen og åbnede for den. Det både gjorde pokkers ondt, og gav mig samtidig en vanvittig sensuel lyst. Jeg gispede, og jamrede og følte, hvordan det rykkede i underlivet af små krampetrækninger og alt svulmede op. Jeg fik en ubehersket trang til at tisse, og lod stå til, så det løb nedad begge mine lår.

Hun er ved at komme i god stemning, den liderlige tæve. Du vil have pik, masser af pik, ikke tøs. Svar din møgtæve, råbte hun skingert. Ja, ja, masser af pik, stønnede jeg. Du vil parres med dejlige hanner. Ja, jeg vil parres, skreg jeg, og giv mig så pik. Jeg faldt hen i en erotisk ubehersket sensuel stemning, som jeg aldrig havde oplevet tidligere. Den smertende behandling, der fik min krop til at trække sig sammen og skeden til at stramme, men den udvidede også min lyst.

Rid tæven, sagde den høje, der hed Angeli. Rosabel svingede sig op på min ryg. Klemte benene fast under mig. Jeg var lige ved at falde sammen under hendes vægt. Hun tog fat i mine ører og tvang hovedet bagover. Hende, der havde fingeren i min mund, pressede sit kønsorgan fast mod min mund. Op med kæften tøs og frem med din liderlige tævetunge. Slik tøs, og ubehjælpsomt slikkede jeg, men hun var åbenbart ikke tilfreds, giv hende 20 slag, hun kan mærke, snerrede hun.

Rosabel klemte lårene i et fast greb om mig og lænede sig fremover, så det føltes, som hun blev endnu tungere. Jeg stønnede både af smerte og lyst. Det første slag sved på mine lår, og jeg gav et skingert skrig fra mig, men straks kom det næste bidende rap, denne gang på inderlåret. Slik din dumme luder. Jeg slikkede alt det, jeg kunne, og tog hendes erigeret klitoris mellem læberne. Nu kan hun søreme den mær, sagde hun.

Slå alt, hvad du kan. Jeg vred mig under piskens frygtelige bid, men turde ikke stoppe med at slikke den lede kælling. Pludselig løb en klæbrig væske ud af hende og nedover min hage. Jeg følte kvalme og lede, for jeg er jo kun til mænd og kan ikke udstå lesbiske kællinger. Slik mig ren, forlangte hun. Rosabel hoppede på min ryg, så jeg følte det, som om hun ville brække ryggen på mig.

Endelig stoppede den frygtelige piskning, men nu blev den sensuelle følelse næsten uholdbar, og jeg jamrede og skreg, samtidig med jeg vred hele kroppen. Stop, sagde Louise, nu er hun lige på kanten. Det løber ud af hende, og kussen er som en krukke sirup. Rosabel sprang ned fra mig og tørrede safterne og urin af mig med en klud eller et par trusser. Jeg kunne ikke se, hvad det var. Lad så hendes utålmodige hanner få dem og snuse til, så de rigtig kan være sultende efter deres liderlige tæve. Rosabel forsvandt, og de andre satte sig hen i den lange sofa, der lå i næsten mørke, medens jeg var badet i et enormt lyshav.

Nu får du pik, din lille tæve og bliver fyldt til bristepunktet med varm sperma. Længtes du ikke efter en dejlig stiv pik i din hede kusse. Jeg nærmest råbte hysterisk uden at genkende min egen stemme. Ja, jeg vil have pik i min hede kusse. Jeg måtte gentage det op til flere gange. Så kom Rosabel tilbage med et lystent grin om de fyldige læber. De næsten åd stoffet og hyler som rasende. Hun får garanteret en ordentlig tur, den liderlige tæve.

Jeg må vente lidt, til de er blevet en smule beroliget, sagde hun, for lige nu ville de styrte sig over hende. Gjorde det så meget, lo Angeli, de har jo prøvet det før. Rosabel lo himmelhøjt. Ja, men det er jo tæven, der skal parres grundigt i nat, og det er netop hende, som de har fået færten af. Hun gav sig til at ride mig igen, mens Angeli stak en dildo op i mit indre. Hun har en virkelig god bæreevne, sagde Rosabel. Selv om Max er næsten skør efter en løbegal tæve, så skal hun nok kunne bære ham, når han hænger på hende.

Et stort spejl blev kørt hen foran mig, så jeg rigtig kunne se, hvad der foregik bag mig. Du skal da også nyde, at se dine bedækninger, lo Rosabel og rettede spejlet ind. Prøv ikke på at lægge dig eller på nogen anden måde undgå dine tævelystne hanner. De flår dig, hvis du ikke byder din savlende kusse til. Hun trak kraftigt i kæderne, som lodderne hængte i og tyngede skamlæberne. Så fjernede hun bærebrædtet, det føltes som en vidunderlig lettelse, og jeg skød ryggen opad. Rosabel klappede mig på bagdelen. Ja, nyd det, for om lidt er der noget andet, der rider dig.

Jeg tager Indi først, han er den mindste af dem, så hun lige kan være lidt øvet til Max får hende. Han har ikke haft en tævetøs i snart tre måneder, så han vil flå hende, hvis hun ikke byder sig godt til. Skyd så kussen godt bagud, nu kommer din første pik. Mere bagud tøs. Jeg gjorde, som hun forlangte, velvidende at hun var hurtig til pisken.

Nu bliver du liggende, eller du får alle fem hanner på en gang, og det er mere end sådan en tæve, som du kan klare.

Hun forsvandt, og jeg indrømmer, at jeg ikke var så lidt af et nervebundt, samtidig med jeg gennemsitrede af den uudholdelige følelse at være bragt op til randen af punktet lige før orgasme, og så ligge her aldeles utilfredsstillet.

Vil det ikke være skønt at få en rigtig stiv pik lige nu, sagde Louise med en hæs latter. Råb højt op, om du vil have en stiv pik. Jeg gjorde, som hun krævede og måtte gentage det op til flere gange, før hun var tilfreds. Senere blev jeg klar over, det var til videomikrofonen, jeg skulle gentage alt dette ydmygende og nedværdigende. Jeg må have været godt naiv, jeg ikke straks forstod det, for videokameraet zoomede ind på mit ansigt, når jeg gentog alle disse liderlige sætninger.

Så nærmest fløj døren op, og Rosabel blev trukket ind af en stor hund, som var grå, og med et åbent gab halsede den mod mig. Den stak sin kolde snude op mellem mine spredte lår, og bogstavelig talt borede den ind mellem skamlæberne. Jeg udstødte et højt skrig og forstod nu, hvad der var tiltænkt mig. Hun gav den et par hårde slag over snuden, så den med tungen ude af gabet satte sig, med øjnene stirrende på mig.

Nåh, hvad siger du så din lille tævetøs, spurgte Angeli, nu får du hans skønne pik at føle. Du vil jo have stiv pik, her har du så een. Har du set en sådan pik før. Nej, hviskede jeg næsten af skræk, over det der skulle ske. Lad tæven se den pik, hun skal have. Rosabel trak den grå køter hen foran mig. Den åndede mig ind i ansigtet og savlen løb ud af det åbne gab, dens øjne ligefrem lyste af ophidselse. Hvad jeg ikke vidste på det tidspunkt var, hundene var oplært til at parres med kvinder. Så jeg var en fuldstændig hunhund, som jeg lå her foran den brunstige hanhund.

Rosabel tog bag hunden og gned den på det sted, hvor dens organ var i skjul, bortset fra et lille spidst rødt stykke, der var fremme. Vis din tæve, hvad du har til hende, sagde Rosabel, og gned hunden under maven. Den krummede kroppen sammen og pludselig skød en lang rød pik frem, tynd fortil, men voldsom opsvulmet bagtil. Den stirrede hele tiden på mig og peb og knurrede i en blanding. Nej, nej, rallede jeg og forsøgte at rykke mig tilbage. Du rører dig ikke tøs, råbte Angeli, eller du bliver lukket inde sammen med alle fem liderlige hanner resten af natten.

Kom ned med hovedet, og se rigtig på den dejlige pik, du skal have, sagde Rosabel, og trykkede mit ansigt ned, så jeg kun var nogle få cm. fra det dirrende røde organ, hvor der dryppede væske fra. Lad mig blive fri, bad jeg. Jeg vil ikke være med til dette perverse svineri.

Sludder og vrøvl, din indbildske luder og tæve. Kalder du det perverst, du skal parres med et dejligt handyr. Du skal komme til at kysse hans ivrige pik, din utaknemmelige tæve. Ned med dit indbildske fjæs. Jeg fik et par svidende slag mellem lårene, så jeg skreg højt. Det var et par grufulde slag, der overgik alt, hvad jeg tidligere havde fået.

I det store spejl kunne jeg se, Angeli hæve en lang tynd ledning eller kabel, og igen var det som om, jeg blev skåret dybt ind i låret. Har du nu forstået, at du skal gøre, hvad vi ønsker og forlanger, din dumme tæve. Svar tøs? Ja, jeg gør alt, hvad der forlanges, hylede jeg og næsten vred knæhaserne ud af manchetterne, der holdt dem spredt af jernstangen. Endnu tre slag fulgte, så jeg kom til at tisse af smerte og skræk.

Den store hanhund sprang op på min nakke, og den ækle dryppende røde pik vibrerede lige ud for mig ansigt. Kys så den dejlige pik, tæve, sagde Rosabel. Jeg turde ikke andet, end lade læberne glide henover den røde modbydelige pik. Den skød resolut frem, og jeg undgik at få det ækle organ ind i munden, men jeg blev oversprøjtet af noget stramt lugtene væske, der kom ud fra den.

Rosabel hev det væmmelige handyr ned, og den gloede med et skrækkeligt blik på mig knurrende og pibende af brunst, og nu var den røde pik blevet langt større og vippede op og ned på en uhyggelig facon. Alt min sexophidselse var forsvundet, nu var der kun skræk og angst tilbage.

Jeg var klar over, jeg ikke undgik den perverse ydmygende parring, som de havde planlagt med mig som hunhunden. Jeg tror, jeg ville have taget livet af mig selv, hvis der havde opstået en mulighed for det i dette øjeblik. Jeg går ud fra, man kan forstå, hvad der foregik i mig af væmmelse over dette uhyrlige, der var under opsejling. Mon ikke enhver kvinde ville have haft det, som jeg?

Nå, min kære tæve, lo Rosabel, nu skal du få pik, så du kan mærke det. Hun klappede dyret og sagde med en guttural stemme af bar ophidselse: “Nu skal du få, din tæve”. Giv hende alt, hvad du kan, hun længes efter din pik. Hun tog halsbåndet af den brunstige hund, og gav den et slag over lænden. Med en dyb knurren for den hen mod mig, og stak den fugtige kolde snude op mellem lårene og begyndte at slikke mig henover skamlæberne. Jeg trak mig fremad, men kun med det resultat, at klitoris blev stødt frem, og den ivrige tunge fik fat i en den erigeret og ømme klitoris. Jeg følte en varme af vellyst skyde gennem kroppen og lukkede øjnene, for at fantasere, det var en mand og ikke et dyr, der slikkede mig.

Åben øjnene, din forbandede tæve, råbte Angeli. Stir direkte ind i kameraet, så vi rigtig kan se, du nyder at blive parret. Jeg åbnede skrækslagen øjnene og stirrede uden egentlig at se noget. Et øjeblik bildte jeg mig ind, jeg kun ville blive slikket til orgasme af hunden. Det var ikke så slemt, som at blive parret med den. Det begyndte at blive dejligt, og det trak i underlivet som lige før en orgasme. Jeg åbnede munden og lod tungen i ophidselse slikke om læberne, og gav ubevidste lyde fra mig. Tæven er ved at blive godt liderlig, lo Angeli. Ja, hun er i løbetid, gav Rosabel igen. Den fugtige hundesnude borede sig ind mellem skamlæberne, som ville den trænge helt op i mig.

Spred lårene tøs, og gør indgangen åben for ham. Jeg gjorde pligtskyldigt og ubevidst, som de forlangte. Den trak snuden ud og knurrede uhyggeligt, og med et sæt, var den oppe på ryggen af mig. Den føltes ikke særlig tung, men jeg mærkede til min rædsel, den fugtige pik skyde hen langs maven mellem skamlæberne, og en stråle ramte mine nedhængende bryster, og det stank forfærdeligt. Åh, lad mig blive fri, hulkede jeg og så hen på de tre forbandede kællinger, der sad og nød det. Vrøvl med dig, det er kun begyndelsen, og som den løbegale tæve du er, vil du nyde at blive parret. Bare vent, du får store dejlige pikke de næste par timer.

Jeg så igen i spejlet, hvordan dyret arbejdede, for at få sin jernhårde erigeret pik ind i mig. Men den stødte stadig ved siden af, til min lettelse og beroligelse. Men pludselig så trak den sig lidt tilbage, og hev sig højere op på mig ryg. Den krydsede forbenene med et hårdt tag under mig, medens dens savlende gab åndede mig ind i nakken. Jeg kom til at ryste over hele kroppen, og det gik i al sin gru op for mig, at nu var jeg prisgivet til det brunstige dyr. Med et kraftigt stød fremad, stødte den pikken højt op i mit indre. Jeg krummede ryggen og udstødte et skingert skrig, mere af overraskelse end af smerte.

Jeg spærrede øjnene op, og min mund stod på vid gab, så jeg i spejlet. Jeg opfattede vel næppe, den kvinde derinde, der blev brutalt parret af et savlende brunstigt handyr, var mig selv, eller disse fugtige liderlige øjne var mine. Det var både gruopvækkende og vanvittigt ophidsende, at se det der skete i spejlet. Jeg ville aldrig have forestillet mig, jeg kunne komme til at nyde, at se mig selv blive skamkneppet af et dyr.

Jeg udstødte, det ene skrig efter det andet, og senere så jeg, hvordan jeg på et tidspunkt vendte det hvide ud af øjnene under denne yderst perverse form for sex

Det var en jernhård pik, der nu blev stødt frem og tilbage i mit indre. Den gled som et spyd ind gennem selve livmoderåbningen, og trak sig næsten ud, før den med stor kraft og ufattelig hurtighed banede sig vej op i livmoderen. Jeg rallede og skreg under denne voldsknepning. Jeg skød min opsvulmede kusse bagud, for at modtage denne pik. Ubevidst lettede jeg dens indtrængen, og nød dette dyriske organ, der truede med at sprænge mig. Tæven nyder det, råbte Rosabel med ophidset stemme. Hun strøg mig blidt henover det barberede hoved.

Er det ikke bare skønt sådan at blive bedækket, når man som du trænger til det. Det var mig komplet umulig at svare hende. Jeg havde ikke andet i min bevidsthed en den ivrige arbejdende pik i min kusse, der begyndte at trække sig sammen i voldsomme krampetrækninger, og min ryg blev tvunget opad gennem de krampeagtige bølger, der løb gennem min ryg. Jeg skreg højt hver gang, pikken trængte op i livmoderen, der begyndte på en ukendt måde at stramme i indgangen. Så jamrede hunden højt, og det var som om dens pik blev til en bold, der voksede til en uhyggelig størrelse oppe i mig.

Det smertede og mit underliv blev ligesom trukket bagud. Jeg udstødte høje skrig af smerte og vellystige følelser, et øjeblik var det, som jeg flød gennem rummet, men en skærende smerte vækkede mig. Hunden var sprunget ned af mig og med bagpartiet fast mod min bagdel, trak den i mig, og jeg troede, den ville trække mit underliv ud gennem kussen. En bølge af klar væske pumpedes op i livmoderen og begyndte at sive ned ad lårene. Jeg hulkede og stønnede over dette smertefulde, der her blev budt stakkels lille mig.

Lidt efter lidt holdt den op med den smertefulde trækken, og kun en gang imellem gav den et ryk for at komme fri. Det var hver gang, den havde sendt de varme stråler ind i mig. Der gik vel godt en halv time, så var den pludselig løs. Den krøb udmattet lidt bort, og gav sig ivrigt til at slikke sin røde opsvulmede pik, der stadig hængte ud fra en pose under dens mave. Jeg kunne ikke slippe synet af dens organ, der både havde været rædselsfuldt og en art ukendt nydelse. Jeg lod hovedet synke nedover brystet, udmattet som jeg var.

Rosabel strøg mig blidt nedover ryggen og følte op langs lårene, som var sjaskvåde, og henover de ømme opsvulmede skamlæber. Hun trak ud i dem, så jeg var helt åben. Du er fuldendt, lige til at modtage dine utålmodige hanner, der længselfuldt venter på at komme til deres løbegale tæve.

De to, der nu kommer, er meget bedre ind den lille fyr, du lige har haft. Sørg endelig for, at sprede lårene godt, for de to finder sig ikke i, at der bliver ydet modstand fra en tæve. Jeg følte igen skrækken op langs ryggen. Må jeg ikke hvile mig lidt, tiggede jeg og så op på hende, som hun stod der, lignede hun allermest en djævel i sit stramme sorte antræk og med den svøbelignende tingest klemt ind mellem benene.

Pjat med dig tøs, når du er blevet eftertrykkeligt parret, kan du få lidt hvile. Du har langt fra fået pik nok endnu. Du er jo også smaskliderlig efter at få noget virkelig pik. Din kusse er jo blød og opsvulmet, og din minipik til klitoris stritter dejligt ud fra dig. Hun gned den, så jeg krympede mig og .....(fortsættes)...

DET GØR JEG VED AT SCANNE  FLERE AF 'FRUENS' BREVE OG LADE
LÆSERNE 'NYDE DEM' I ORIGINALEN.   
(det arbejde er jeg i gang med. Så væbn dig med tålmod lidt endnu.
I mellemtiden kan du jo læse 'fruens' historie, som hun selv fortæller den i
'Blue Weekend'  
Her er fruens historie, LÆS VIDERE HER