Denne hjemmeside blev startet af forfatteren Erik Haaest 14.03.05. Efter forfatterens død 23.01.12 kan redaktionen kontaktes på gorm@hansen.dk
 

Lagt på nettet 18.06.12 kl. 14:54:

Erik Haaest sidste ønske var at blive gravsat i familiegravstedet "blandt fædrenes høje" i Kjølstrup, som han her besøger i julen 2009 sammen med sin samlever. Men dette ønske blev ikke fulgt.

Erik Haaest lagde selv ovenstående foto på nettet med sin beretning om, hvorfor han ønskede at blive gravsat her.

Advokat Klaus Ewald har i sine sædvanlige skarpe vendinger meddelt redaktionen, at det efter hans opfattelse er en "krænkelse af Persondataloven" at bringe dette foto og denne oplysning. Men den regel findes kun i den særprægede advokats egen frodige fantasi. Lagt på nettet 04.03 kl. 23:59:
Revideret 18.06.12 kl. 14:54:

Der kom ikke nogen retningslinier fra boets advokat
Søndag - den 26. februar 2012 - indgik redaktionen af denne hjemmeside en klar aftale med advokat Klaus Ewald, der behandlede Eriks Haaests dødsbo. Ifølge aftalen, skulle han senest 8 dage senere fremsende instrukser vedr. indhold, opbygning og design af denne hjemmeside. Forinden havde advokaten poå 16 dage fremsendt 45 e-mails men retningslinier, som vi alle har forsøgt at efterleve.

Der kom imidlertid aldrig nogle retningslinier. I stedet har advokat Klaus Ewald sendt en række injurierende smæde-skrivelser om denne sides redaktion til tredjemænd foruden såkaldte inkasso-skrivelser til andre hjemmesideejere, der lovligt benytter fotos, som Erik Haaest uden tilladelse har bragt på denne hjemmeside. 

Det er advokatens opfattelse, at han er berettiget til at kræve vederlag på op til 26.000 kr, fordi han først så Erik Haaets ulovlige kopier og derfor tror, at Erik Haaest har ophavsrettighderne.

I mellemtiden har i
ndexeringen af Erik Haaests omkr. 7.500 internetsider ligget stille. Vi håber at kunne genoptage arbejdet snarest.

1070055
besøg siden 01.10.05
Tjek gamle tællertal HER


Lagt på nettet 2801.12 kl. 17:00:
Nu kommer bogen,
Erik Haaest ikke nåede at udgive
 
Så HVIDT jeg husker

Sådan startede Erik Haaest en ny aktivitet på sin hjemmeside for godt et par måneder siden: Hans erindringer fra et langt, spændende og aktivt liv. Erik var da klar over, at han levede på lånt tid: Kræften havde spredt sig. Et var uger senere blev han indlagt på Hospice Fyn. Det var hans sidste station i livet, vidste han. Derfor fik han travlt med at skrive sine erindringer. Om dem skrev han:

”Jeg har en gang sagt nej tak til en orden! Den Kronologiske Orden. Historierne fra mit liv er mange. Og de vil komme pø om pø. Men jeg gider ikke spekulere på det kronologiske. De bliver skrevet i den rækkefølge, jeg får tid og lyst til at fortælle dem.”

Det blev til 17 afsnit, og af dem bringer vi hver dag et nyt afsnit på Eriks hjemmeside. Dem bringer vi i den rækkefølge, Erik skrev dem i.

Harly Foged

Denne side redigeres af Gorm Hansen - gorm@hansen.dk - og administreres med SmartCMS ® 2012